Bijzondere vergaderingen

Bijzondere vergaderingen

‘Bijzonder’ is het uitgangspunt bij alle unieke en zakelijke evenementen. In de breedste zin van het woord! We denken mee over de inhoud van een dilemma en adviseren in het programma richting het ultieme, gewenste resultaat. Onze unieke kracht? Ieder evenement heeft een eigen toegevoegde waarde voor iedere individuele deelnemer. Wij dragen bij aan het leven.

Wat is jouw unieke vraagstuk?

De wereld verandert razendsnel en de behoefte vanuit de markt en toeleveranciers verandert net zo snel mee. Hier continu op in spelen vraagt creativiteit en flexibiliteit. Toevallig! De kerneigenschappen van Creators of Live! Hoe spelen we in op de laatste ontwikkelingen binnen de branche? Hoe maakt jouw organisatie ook morgen nog het verschil? Welke kennis en inspiratie draagt bij aan een innovatieve productstrategie? Hoe implementeren we een nieuwe werkwijze? Hoe presteren medewerkers? Hoe streven we naar meer conversie?

Tijdens de zakelijke evenementen van Creators of Live rennen we niet aan deze dilemma’s voorbij. We duiken erin, leggen het vraagstuk bloot en maken het onderwerp van jouw bijzondere vergadering. De onmisbare facetten? Een doeltreffend programma, gedegen inhoud en entourage waar je U tegen zegt.

Het programma
Creators of Live werkt niet vanaf de zijlijn. We duiken in de inhoud en adviseren zo een succesvol programma. Hebben we het dilemma scherp? Dan stappen we over op de inhoud, juiste opstelling, aankleding en locatie met faciliteiten.

Inhoudelijk
Bijzondere vergaderingen leiden tot bijzonder veel input. Het doel van de vergadering écht duidelijk vastleggen en vereeuwigen? Dan faciliteren we in waardevolle extra’s als een notulist, cartoonist en zakelijke tekenaar. Zo maken we alle acties, oplossingen en vervolgstappen lekker concreet.

Faciliterend
Laten we niets aan het toeval overlaten en volle focus houden op het onderwerp. Wat je van ons mag verwachten? Een inspirerende vergaderlocatie, passende aankleding, audiovisuele middelen, bereikbaarheid en alle aanvullende voorzieningen.

Gesprekspartner
Als je vaste gesprekspartner leiden we vergaderingen, zetten brainstormsessies op, ontwikkelen we programma’s en zijn we bekend met een scala aan invalshoeken. Klaar om je bijzondere vergadering naar een hoger niveau te tillen? Wij ook!

Teambuilding
Teambuilding geeft een succesvolle extra dimensie aan je vergadering. Zo dragen we bij aan de creativiteit, inspiratie en verbondenheid van alle gasten.

Jacco Verschoor - Creators of Live - Exclusieve high end evenementen

Exclusieve en high end zakelijke evenementen

Creators of Live adviseert in alle mogelijkheden om jouw exclusieve en high online of offline zakelijke evenement tot een groot succes te maken. Dat die mogelijkheden eindeloos zijn, is een understatement. Laten we bij het begin beginnen: een kennismaking!