Congresorganisatie

Nieuwe kennis delen, bewustwording rondom een thema creëren of relaties met elkaar verbinden. Congresorganisatie is het antwoord op veel vraagstukken, maar vraagt veel van een event manager of werkgroep. Hoe weet je zeker dat je jouw doelen na het congres kunt afvinken? Door te gaan voor een win-win-win situatie. Creators of Live for the win(s): exclusief en altijd doeltreffend.

Van wat naar hoe

Draagvak, verbinding, activatie, communicatie, creativiteit en impact. We kunnen termen blijven roepen die onmisbaar zijn binnen congresorganisatie. Vaak is de ‘wat’ binnen werkgroepen glashelder, maar weet jij ook hoe?

Hoe ga je de echte diepe verbinding aan?

Hoe creëer je oprechte communicatie en houd je de boodschap helder?

Hoe zet je draagvlak om in activatie?

Hoe maak je van jouw doelgroep fans?

Hoe werk je naar die win-win-win situatie?

Van wat naar hoe. Maak kennis met onze exclusieve en high end congresorganisatie.

Wij maken van iedere doelgroep fans

Creators of Live is jouw adviseur in én organisator van een uniek en exclusief congres. Van de juiste communicatie tot activatie van de doelgroep en van de hoogste mate van creativiteit tot ultieme impact bij jouw deelnemers. Of het nu gaat om een nieuwe propositie of het realiseren van ambassadeurs: wij beginnen bij jouw gewenste eindresultaat. Wij zijn er voor jouw triple win situatie.

Inhoudelijk en praktisch: van advies tot groots succes

Als inhoudelijke partner denken we mee, adviseren en creëren we doeltreffende communicatie voorafgaand, tijdens en na afloop van jouw congres. Wij verdiepen ons niet alleen in de boodschap, maar zijn ook benieuwd naar de doelgroep en organisatie. Dat is fundamentele informatie om toegevoegde waarde te garanderen. Fundamentele informatie om verwachtingen te overtreffen.

Praktisch zijn wij jouw partner voor het opvolgen en verwerken van registraties, verzorgen van badges en de volledige planning van jouw congres in binnen- of buitenland. Na afloop zijn wij er voor het meten van de resultaten én het vieren van de successen.

De win-win-win situatie van jouw congres

Onze creativiteit en exclusiviteit zit hem in het oprecht willen verbinden van deelnemers én het bieden van absolute toegevoegde waarde. Door ideeën om te zetten in werkelijke plannen, realiseren wij win-win-win situaties. Win:

  1. Voor de organisatie. Wij zetten jouw doelgroep en achterban om in fans.
  2. Voor het leven van iedere individuele genodigde. Dat doen we door gebruik te maken van oprechte communicatie met een heldere boodschap.
  3. Voor een duurzame, levenslange herinnering. Dat doen we door draagvlak en betrokkenheid bij waardevolle partijen te realiseren.

Wij gaan ver. Ga je mee?

Voor iedere congresorganisatie gaan wij ver. Letterlijk, door verder te denken dan landsgrenzen. Maar ook figuurlijk door te beginnen bij het DNA van jouw organisatie, de boodschap en de behoefte van jouw doelgroep. Samen met onze exclusieve partners én samen met jou starten we het creatieve en doeltreffende proces naar jouw exclusieve, high end congres.

Wij gaan ver. Ga je mee?

Jacco Verschoor - internationaal evenement incentive Europa - Creators of Live