Destination Management Company: Gambia

The Smiling Coast of Afrika maakt iedere bijeenkomst bijzonder. Liefde en gastvrijheid, prachtige en soms ongerepte natuur en unieke cultuurverschillen. Staat duurzaamheid, diversiteit, inclusiviteit en maatschappelijke betrokkenheid centraal binnen jouw beleid of plannen? Ontdek Gambia en vergroot ’s werelds belangrijkste kernwaarden bij jouw genodigden. Ontdek DMC Gambia.

Afrikaanse luxe voor jouw evenementen

Uitgestrekte stranden, resorts met een hoge mate van Afrikaanse luxe en een bijzonder kleurrijke en liefdevolle bevolking. Met deze basis wordt jouw zakelijke of particuliere evenement te allen tijde als uniek en bijzonder beschouwd. Een levensveranderende bijeenkomst met absolute toegevoegde waarde voor iedere deelnemer.

Een wereld aan mogelijkheden

Van een productlancering tot een internationaal congres en van een adembenemende bruiloft tot een exclusieve reis: DMC Gambia biedt een wereld aan mogelijkheden. De cultuurverschillen zijn groots en de resultaten zijn magisch.

Zakelijke evenementen in Gambia

Internationale congressen, al dan niet met belangrijke Afrikaanse partners en leveranciers.

Speciale meetings voor het afstemmen en ontwikkelen van een nieuw beleid. Speelt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), bewustwording van de bijdrage aan klimaatverandering én de bestrijding daarvan binnen jouw organisatie?

Kick-off evenementen met teambuilding componenten. Denk aan de presentatie van een nieuwe sales strategie en het realiseren van draagkracht. Relativeren mag hier een sterke rol spelen.

Productlanceringen of merkactivaties. Een bewust merk verdient een bewuste introductie. Of denk aan een innovatie dat het leven vereenvoudigt of juist een bijzonder aandeel biedt binnen MVO.

Teambuilding of netwerksessies waarbij je actief betrokken bent bij levensveranderende projecten. Denk aan het opbouwen van een school, het verzorgen van schildpadden of zwerfhonden, het inzetten van passie bij een weeshuis of van grote betekenis zijn binnen de Gambiaanse zorg.

Particuliere evenementen in Gambia

Exclusieve reizen met een samenspel van luxe en betrokkenheid bij het welzijn van de bevolking. Een unieke, liefdevolle en levensveranderende belevenis staat garant.

Klinkt jullie Ja-woord op de langgestrekte Gambiaanse stranden? De Atlantische Oceaan op de achtergrond, kleurrijke kleding van Afrikanen en live muziek van een Afrikaanse band: de romantiek spat er vanaf. Kies voor een exclusief resort of een speciaal voor jou opgebouwde locatie op de magische stranden. Maak de mooiste dag van jouw leven de mooiste dag van ieders leven.

Succes of jubilea mogen gevierd worden. Waarom niets groots, warm en excentriek? Ontdek onze mogelijkheden in Gambia. Creators of Live maakt het levensveranderend en onvergetelijk!

Creators of Live & Smiling Child of The Gambia

De (onverharde) wegen van Gambia. Met ruim 5 jaar ervaring in dit betoverende land kennen wij die op ons duimpje. Zo is Creators of Live betrokken bij stichting Smiling Child of The Gambia, in april 2017 mede opgericht door eigenaar Jacco Verschoor. Wij maken ons hard voor een grote diversiteit en een breed netwerk, waardoor we internationale opdrachtgevers vandaag de dag de mogelijkheid bieden om unieke, betrokken en sociale evenementen te organiseren.

Creators of Live verbindt zich aan Smiling Child of The Gambia door een deel van onze netto winst af te dragen aan de stichting. Samen streven we naar de ontwikkeling van het onderwijs, een veilige en hygiënische onderwijsomgeving en een betere toekomst voor de (kans)arme kinderen in dit adembenemende land.

Life changing. Past dat ook bij jouw visie?

Liefde, respect, interesse en succes. Onze kernwaarden vonden we mede in Gambia. En onze missie? Die vonden we in jouw verhaal. Met DMC Gambia zorgen we voor exclusieve en high end belevenissen die bijdragen aan life changing momenten. Live!

Wat is jouw plan? Wij doen de rest.