DMC Nederland

DMC Nederland: Destination Management Company Nederland

Internationale gasten verrassen in ons prachtige Nederland. Als Destination Management Company (DMC Nederland) gebruiken we Nederland al ruim 15 jaar als decor voor de meest exclusieve congressen, zakelijke evenementen, incentives en vergaderingen. Van Amsterdam tot de Zeeuwse kust of de adembenemende Veluwe? We nemen internationale gasten mee op een exclusieve, high end ervaring.

De kracht van een Destination Management Company in Nederland

Een Destination Management Company kenmerkt zichzelf als specialist in het land van herkomst! Bij Creators of Live zijn wij die specialist en zetten we ons in voor high end, exclusieve belevenissen. De afgelopen 15 jaar hebben we een ijzersterk en kwalitatief netwerk opgebouwd waarbij we met elkaar verbindingen zien en mogelijkheden maximaal vergroten. Daarnaast profiteer je van onze ongeremde creativiteit in Event Design en liefde voor het land én de branche.

Nederland heeft het beste, maar alleen het beste van het beste nemen we mee in jouw evenement. Een levenslange herinnering voor iedere deelnemer, daar gaan we voor!

Als DMC Nederland laten we zien hoeveel we te bieden hebben

Zie jij het (nog)? Nederland heeft zo veel moois te bieden! Door optimaal gebruik te maken van de goede infrastructuur en het specialisme van iedere regio, zetten we exclusieve belevenissen neer. Back to basic op de Veluwe of in de Biesbosch, een uniek en groots congres in de randstad of neem je gasten mee naar Zwolle. Als DMC Nederland laten we internationale gasten de culturele samenleving van ons prachtige land ervaren. Wij zijn er trots op, dus mogen we best een beetje pronken!

DMC Nederland

Een greep uit onze mogelijkheden

Met exclusieve partners maken wij als DMC Nederland ieder evenement, incentive, congres of vergadering tot een life changing én levenslange herinnering. Verwachtingen? Die maken we niet waar: die overstijgen we! Die van jou en je gast of deelnemer. Je bent te gast op je eigen evenement. Eindeloze mogelijkheden zijn onze drive, maar toch geven we je een graag een greep uit wat concrete mogelijkheden.

Het verwelkomen van internationale gasten in Nederland

Internationale vergaderingen

Hybride meetings en congressen

Online events en congressen vanuit een prachtige studio

Eindeloze teambuilding mogelijkheden

Jubileumfeesten en personeelsfeesten met internationale gasten

Merkactivaties en productlanceringen

Jacco Verschoor - Creators of Live - Exclusieve high end evenementen

Jouw DMC Nederland: ontdek, ervaar en verwonder

Hebben wij je al overtuigd? Daar kijken we niet van op! Als Destination Management Company Nederland gaan we graag met je aan tafel. Het doel? Jouw verwachtingen en die van alle deelnemers maximaal overtreffen. Exclusief, high end en uniek.