DMC The Benelux _ Creatos of Live

Domestic Management Company (DMC): BeNeLux

Creators of Live biedt een brede waaier van diensten aan. Wij ontwikkelen unieke live experiences van vergaderingen tot incentives en van conferenties tot evenementen. Voor zakelijke doeleinden tot privé gelegenheden. De Benelux is een combinatie van onze diensten in landen waarin wij ons netwerk hebben gespecialiseerd: Nederland, België en Luxemburg.

Merkactivaties, bedrijfsevenementen en privéfeesten

Het is onze ambitie om exclusieve, high end evenementen te creëren. Wij maken van uw bezoekers, ambassadeurs of fans. Creators of Live is uw partner voor merkactivaties, bedrijfsevenementen en privéfeesten. Wij organiseren niet het gewone evenement, maar met onze Event Experience Design methode organiseren wij ervaringen die elke verwachting overtreffen.

Binnen de BeNeLux

Wij heten u van harte welkom in de BeNeLux. De drie landen zijn goed bereikbaar via diverse transportmogelijkheden. Kom aan met het vliegtuig via de luchthavens van Luxemburg, Brussel en Amsterdam en ervaar de drie landen. Elk met een ander landschap, met high-end locaties en een luxe omgeving.

Een ervaring met Creators of Live wordt afgestemd op het DNA van uw organisatie, merk of aan de hand van de wensen van onze opdrachtgever. Samen met onze creatieve partners via ons sterke netwerk, veranderen we vraagstukken in langdurige herinneringen. We verzamelen de informatie, duiken in de behoeften en wensen en we realiseren fantastische win-win oplossingen.

Luxemburg, België en Nederland voor MICE met Creators of Live

Altijd en overal met Creators of Live

Altijd uw persoonlijke creatieve adviesbureau en eventorganisator binnen handbereik. Creators of Live zet zich in voor uw merk, organisatie of uw persoonlijke dromen. Wij ontwikkelen de meest ontroerende, inspirerende en creatieve Event Experience Design plannen voor onze opdrachtgevers. De wereld is ons decor. De BeNeLux is een van onze specialismen voor (MICE) vergaderingen, incentives, congressen en evenementen; privé en zakelijk.

De mogelijkheden voor uw live experiences in de BeNeLux

Verwelkomen van uw nationale, regionale en internationale gasten in Nederland, België en Luxemburg

Event Experience Design – van ideeën naar uiterst creatief event plan.

Managen van Creatieve Partners – transport, locaties, sprekers, audio-visueel, activiteiten, ervaringen.

Verzorgen van locatie bezoeken en het gehele hospitality traject voor af aan uw evenement.

Van vraagstuk naar exclusieve win-win situaties; live experiences.

Alles en altijd vanuit de kernwaarden: liefde, respect, interesse en succes!

Met verantwoording voor duurzaamheid, inclusie en sociale impact.

Let's go Live in the BeNeLux

Bent u of is uw merk, organisatie klaar voor LIVE? Wij zijn er voor u. Van het regelen van vervoer tussen de verschillende bestemmingen tot het selecteren van de juiste locaties. Alles daar tussenin, wordt een grote verrassing; live experience. Een blijvende herinnering om uw bedrijfsboodschap te brandmerken, uw privé evenementen te vieren op basis van uw wensen en behoeften. 

Met Creators of Live verzekeren wij u van de grootst mogelijke creativiteit, high end standaarden en een overvloed aan inspiratie die de verwachtingen van u en uw gasten zal overtreffen!

Jacco Verschoor - Creators of Live - Exclusieve, high end evenementen