year start meeting - kick-off evenement organiseren _ Creators of Live

Een kick-off evenement organiseren

Creators of Live is een creatief advies en organisatiebureau voor exclusieve, high end events. Wij ontwikkelen prikkelende concepten voor ieders unieke belevenis. Het decor? De wereld! Het doel? Een unieke lifetime experience. Een kick-off evenement of year start meeting wordt dikwijls georganiseerd om de nieuwe plannen, strategie en missie voor het nieuwe jaar te communiceren aan de medewerkers, het team of aan de relaties.

Grenzeloze mogelijkheden

Start met een prikkelende boodschap, een tastbare verleiding en een bijzondere uitnodiging. Een kick-off evenement of year start meeting zorgt ervoor dat alle neuzen gewenste richting op gaan. De nieuwe strategie, missie en visie voor het nieuwe jaar worden gepresenteerd, gekoppeld met passende targets. Door een uitmuntende creativiteit toe te passen ontwikkelen wij unieke Event Design plannen, zowel nationaal als internationaal. Desgewenst verlengen wij de communicatie via on- en offline communicatiemiddelen. Zodoende blijft iedereen betrokken en worden doelen gerealiseerd, een ultieme win-win situatie! 

Op nationale bodem een exclusief, high end kick-off evenement.

De passie van Creators of Live komt uit geruime ervaring binnen de hospitality en evenementenbranche. Hierdoor kennen wij de locaties, de diversiteit aan toeleveranciers, van aankleding, decoratie, bloemen tot licht en geluid en entertainment. Passend met een gevarieerd aanbod in overnachtingen van een standaard hotel, tot een exclusief kasteel of wat dacht je van een bijzonder kamp te midden van de bossen. Door rekening te houden met de verschillende mogelijkheden bouwen we gezamenlijk stap voor stap aan een bijzonder kick-off evenement of year start meeting.

Kick-off evenement in Nederland van Amsterdam tot de Veluwe - Creators of Live
Grenzeloze mogelijkheden voor een kick-off evenement in Lapland of IJsland of Dubai en Monaco _ Creators of Live

Echt kicken over de grens

Hadden wij al eens gezet dag we grenzeloos zijn? Dan doen we dat nog eens; grenzeloos! We denken in mogelijkheden! Zijn er toch beperkingen? Dan gaan we verder en zoemen we in om deze tot een absolute win-win te brengen. Zo laten Lapland en IJsland ons niet koud voor een ultieme kick-off evenement boordevol adrenaline en hartverwarmende momenten. Zijn de doelen op zijn zachtst extreem ambitieus? Dan gaat is te glamour van Zuid-Frankrijk of Dubai het ideale decor voor een unieke belevenis. Veranderd het bedrijf van koers en wordt er meer nagedacht over duurzaamheid en sociale impact? Waag het dan om de sprong te nemen naar The Gambia, waar een rol bij dankbare projecten en initiatieven is weggelegd.

Jacco Verschoor - Creators of Live - Exclusieve high end evenementen

Een kick off evenement of year start meeting?

Vanuit de waarden liefde, interesse, respect en succes in combinatie met onze verantwoording voor duurzaamheid, sociale impact en inclusie ontwikkelen wij verrassende Event Design mogelijkheden. Altijd in samenwerking, oftewel co-creatie, en een transparant en helder overleg.

In bijzondere tijden, verwachten we bijzondere belevenissen; de ultieme live experience! Gecombineerd met onze live communicatie trajecten zowel on- als offline, behouden we de betrokkenheid en groeien we samen naar een duurzame en warme samenwerking. Nieuwsgierig geworden? Plan dan een vrijblijvende kennismaking of neem contact op.