Een luxe bruiloft organiseren of vier de liefde! - Creators of Live - ideeën en tips

Een luxe bruiloft organiseren?

Creators of Live adviseert en organiseert bij exclusieve, high end evenementen, zowel zakelijk als privé. Een type evenement waar het draait om extravagant en luxe, is de absolute droom bruiloft of ‘Vier de Liefde’. Is de mooiste dag van jullie leven, bedoeld om de mooiste dag van ieders leven te zijn? Bij luxe gaat het niet alleen om een ruim budget, maar vooral om details, aandacht en service. Onze weddingplanner ontzorgd je bij de totale organisatie en creatie van jullie droom bruiloft. Wij delen je in deze blog een aantal tips voor het organiseren van jullie ultieme luxe droom bruiloft of ‘Vier de liefde’.

Essentieel voor een luxe bruiloft of ‘Vier de liefde’.

De ultieme luxe bruiloft draait om aandacht, details en optimale service. Tijdens een luxe bruiloft ligt de focus op alle exclusieve details. Het draait om het samenbrengen van een luxueuze sfeer, jullie persoonlijke interesses en persoonlijkheid in een onvergetelijke droom bruiloft. Maak het nog specialer door extra persoonlijke details van jullie genodigden toe te voegen. Zo wordt jullie droom bruiloft, een droom voor alle genodigden.

Er zijn tal van mogelijke thema’s. Onze 10 favoriete bruiloft thema’s delen wij graag met je: rustiek en elegant, stoer en industrieel, streetart of kunst, tuinen en bossen, glamour, wijngaard, strand en zee, bohemien chique, vintage zoals de roaring 20’s en natuurlijk romantisch! Staar je niet blind op deze thema’s want jullie persoonlijkheden, dromen, ideeën en jullie verhaal zal de boventoon gaan voeren.

Dan hebben we het nog niet eens over de droom bestemming. In Nederland zijn tal van mogelijkheden, maar wil je in het buitenland jullie bruiloft organiseren? Dan zijn de mogelijkheden oneindig denk hierbij aan IJsland of Lapland voor een ultieme winterse bruiloft. Hong Kong voor een urban wedding. Ibiza voor strand, zee en luxe feesten of Santorini voor romantiek onder de Griekse zon. Toscane voor de ultieme bruiloft in een agriculturismo met haar lange uitgestrekte wijngaarden. Oman of Marrakesh voor 1001 nachten. Malta voor vintage en historie. Lissabon voor Portugese sferen en delicatessen.

Zo wordt de lijst met droom bruiloften oneindig en gaan we voor de ultieme droom bruiloft die past bij jullie persoonlijkheden, jullie dromen en jullie verhaal. Jullie droom bruiloft wordt een moment om nooit te vergeten.

Koppels die gaan voor de ultieme luxe bruiloft of ‘Vier de liefde’.

Koppels en bruidsparen die kiezen voor de ultieme luxe bruiloft, begrijpen dat het gaat om de details, de aandacht, de service en het compleet ontzorgen. Wij geven je dat, waarvan je niet wist dat je het wilde! Over het algemeen zijn jullie liefhebbers en genieten jullie van het leven, jullie houden van mooie kledingmerken, heerlijk eten en jullie genieten graag met jullie familie, vrienden en dierbaren.

Een luxe bruiloft of ‘Vier de liefde’ komt veelal met een groot prijskaartje. Om oprecht de liefde met elkaar te vieren of die ultieme droom bruiloft, zal de gastenlijst beperkt worden naar diegene die er voor jullie écht toe doen. Geliefden, familie, vrienden; de intimi. Jullie willen niet alleen dat het de dag van jullie leven wordt, maar ook de dag van ieders leven! Een bijzonder belevenis waar jullie en jullie dierbaren centraal staan. De verwachtingen worden overtroffen.

Koppels en bruidsparen die kiezen voor de ultieme luxe bruiloft - Creators of Live

Na het bepalen van sfeer, thema, bestemming en budget

Inmiddels krijgen wij al een aardig gevoel bij jullie. Langzaam begrijpen wij elkaar en komen we al tot mooie inzichten. Om jullie als bruidspaar, koppel, volledig te ontzorgen is een moodboard, waar jullie mee aan de slag gaan. Soms kom je als stel niet helemaal uit je woorden, een moodboard geeft jullie beide feilloos aan. Door jullie moodboards te blenden bepalen we samen of wij op de juiste weg zijn voor jullie ultieme droom bruiloft of ‘vier de liefde’.

De locatie voor de ceremonie en / of receptie? Het is fijn als we meteen een locatie kunnen vinden die voldoet aan alle wensen, maar soms lopen we tegen het scenario dat het simpelweg niet goed genoeg is. Dan kunnen we er beter voor kiezen om de sfeer op te bouwen in aankleding en bloemdecoraties.       

De ‘save the date’ en de uitnodiging ademen de sfeer, thema en dresscode voor jullie ultieme droom bruiloft. Beide geven voldoende hints en tips van de sluier zodat jullie gasten zich optimaal kunnen voorbereiden.

Transport en overnachten? Onze weddingplanner zorgt dat het jullie en jullie gasten aan niets ontbreekt. Voor jullie denken wij graag mee voor een passend vervoer. Dikwijls wordt er gekozen voor een luxe Lamborghini of vintage classic auto, maar wij zijn creatief en samen met jou komen we tot de meest luxe verrassende mogelijkheden. Na een fantastische dag is het heerlijk om de hakken uit te gooien en in een luxe suite samen bij te komen van alle indrukken en liefde.

Met onze conciërgeservice zorgen wij voor de ultieme belevenis en dat het jullie en jullie genodigden aan niets zal ontbreken. Zo hebben jullie geen omkijken naar jullie gasten en mag je het ons toevertrouwen dat wij de zorg op ons nemen voor jullie dierbaren.

Een luxe bruiloft draait om details, service en aandacht - Creators of Live
Jacco Verschoor - Creators of Live - Exclusieve, high end evenementen

Wij openen deuren naar jullie luxe droom bruiloft!

Jullie ultieme luxe bruiloft of ‘vier de liefde’ in Nederland of in het buitenland? Jullie te gekke dromen uit laten komen? Creators of Live opent deuren waar anderen dit niet doen. Wij houden van een uitdaging en gaan deze graag aan!

Vanuit onze waarden voor liefde, respect, interesse en succes toveren wij iedere droom bruiloft om in de mooiste dag, speciaal voor jullie en jullie genodigden. Een extra magische sausje voegen wij graag toe om de beleving voor altijd in het geheugen te graveren. Zodat iedereen een bijzondere belevenis ervaart voor een levenslange herinnering.

Raken wij verliefd op elkaar? Zeg “Ja, ik wil!” en wij spreken elkaar snel.