Creators of Live producties

Creators of Live club: onze eigen exclusieve evenementen

Wij halen alles uit de kast voor succesvolle opdrachtgevers, organisaties, ondernemers of influencers. We create LIVE en daar zijn geen grenzen aan verbonden. Grenzen schrikken ons niet af, ze versterken, motiveren en inspireren ons. Door het opbouwen van een veelzijdig en vooral uniek netwerk, creëren wij daarnaast ook zelf eigen exclusieve evenementen. Unieke en uiterst bijzondere belevenissen waar ook jij de show kunt stelen. We rollen de rode loper vast uit. Word jij een Creators of Live VIP?

Onze producties: van oesters en champagne tot exclusieve masterclasses

Onze eigen exclusieve evenementen zijn een grote passie. Voel de liefde, respect, interesse en het succes op de onvergetelijke Creators of Live producties. Speciaal voor jou als gast creëren we hoogstaande belevenissen die bijdragen aan live. Waar we je onder andere voor uitnodigen? Een exclusieve middag met oesters en champagne onder begeleiding de beste violist van Nederland of duik in een high end whiskey proeverij met sigaren en Nederlands grootste kenner. Exclusiviteit, high end en life changing: maak kennis met de Creators of Live Producties.

Creators of Live draagt bij aan het leven. Tijdens onze adembenemende producties doen we dat regelmatig met masterclasses van bijzondere, inspirerende coaches en sprekers. Onze kracht ligt in het blootleggen van levensveranderende dilemma’s en ook zij spelen hierop in. Tijdens exclusieve evenementen bieden we een antwoord op jouw vraagstuk. We nodigen je bijvoorbeeld graag uit voor een masterclass high-performance business coaching of leer op humoristische en stijlvolle wijze de broodnodige etiquette.

Sluit je aan bij de Creators of Live club.

Wij inspireren, motiveren en verbinden. Creators of Live club heeft het als doel het samenbrengen van ondernemers, influencers en succesvolle personen. Tijdens de bijeenkomsten van Creators of Live Club geniet je van exclusieve, high end evenementen. Verwachtingen worden overtroffen, connecties worden gelegd met als doel elkaar te inspireren en te motiveren. Een open netwerk waarbij unieke belevenissen worden afgewisseld met bijzondere lezingen, presentaties en entertainment. Elkaar verstreken en samen genieten; wordt een Creators of Live VIP member!

Een greep uit onze exclusieve evenementen en producties

Jacco Verschoor

Wordt nu VIP bij Creators of Live club

Een breed pallet aan high end exclusieve evenementen, dus. En daar zijn we ontzettend trots op! Ons doel? Unieke toegevoegde waarde garanderen en ieder zintuig prikkelen. Wij maken geen verwachtingen waar. Wij overtreffen ze! Maximaal.

To the point. Wist je dat jij je kunt registreren voor onze eigen live producties? Neem een kijkje in onze agenda en ervaar de onvergetelijke mix van perfecte ingrediënten, illusie, verrassing en exclusiviteit. Geloof ons: dit wil je niet missen.