Event Experience Design _ The possibilities COVID _ Creators of Live

Event Experience Design, de mogelijkheden bieden zich aan!

Na een lange periode van onzekerheid komt daar de komende periode een einde aan. Creators of Live mag haar werkzaamheden in volle glorie weer uitvoeren. In navolging op andere landen versoepeld ook Nederland haar maatregelen. Dat biedt kansen om te verbinden, te raken en een échte impact te realiseren. Klaar voor live ervaringen? Wij wel!

25 februari: maatregelen weg!

Gefaseerd kleurt Nederland weer op groen en zijn de mogelijkheden ongekend. Gefaseerd weliswaar, wat inhoudt dat Nederland in drie stappen opengaat. Unieke, exclusieve en high end evenementen zijn straks weer mogelijk. Hoe ga jij je medewerkers verbinden? Hoe verras je jouw relaties na lange afwezigheid? Verplaats je jouw online evenementen naar live

Stap 1: Er komt weer muziek in de tent

De thuismaatregel om slechts 4 personen thuis te ontvangen komt per direct te vervallen. Ook wijzigt het thuiswerk advies naar werk maximaal de helft van de tijd op kantoor. Eerder mocht de horeca al open tot maximaal 22.00 uur.

Stap 2: Vanaf 18 februari komt Live terug.

Locaties mogen open tot 01.00 uur in ’s nachts. Het toegangsbewijs voor de horeca blijft van kracht tot 25 februari, ook voor andere locaties zoals bioscopen, musea, theaters en stadions. Eenmaal binnen? Dan is het mondkapje, de 1,5 meter en een vaste zitplaats niet meer verplicht tot een maximum van 500 bezoekers. Bij meer dan 500 bezoekers is het dragen van een mondkapje en vaste zitplaats nog wel verplicht. En het quarantaine advies wordt ingekort naar 5 dagen, mits 24 uur klachtenvrij!

Stap 3: De vrijheid terug vanaf 25 februari

We noemen het soms nu al onze Bevrijdingsdag! Bevrijding van een pandemie die de wereld in zijn grip houdt. Want op vrijdag 25 februari zetten we de laatste stap, mits de ontwikkelingen positief blijven. Vooralsnog ziet het er naar uit dat we dan afscheid nemen van; het coronabewijs voor locaties met minder dan 500 personen, de verplichte 1,5 meter, het dragen van een mondkapje bij verplaatsingen in de horeca, onderwijs en winkels en nemen we afscheid van een vaste zitplaats in bijvoorbeeld de horeca.

Op verantwoorde wijze weer evenementen!

Het betekent dus dat we weer evenementen mogen organiseren tot 500 personen. Dat maakt het mogelijk dat zakelijke evenementen op verantwoorde wijze door kunnen gaan, nationaal en ook internationaal. Op plekken waar meer dan 500 personen samen komen moet iedereen een negatieve testuitslag laten zien.

Het mondkapje blijft wel in het openbaar vervoer en op de luchthavens, zodat ook kwetsbare mensen veilig kunnen reizen. Op 15 maart wordt de overweging gemaakt om zelfs het mondkapje in het OV, het verplichte toegangsbewijs (1G) en het thuiswerkadvies volledig te laten vervallen!

Events in het buitenland?

De coronasituatie is niet overal hetzelfde. In onze buurlanden verschillen de maatregelen al sterk van elkaar. Hiervoor adviseren wij standaard via de berichtgeving van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Alle veiligheids- en gezondheidsrisico’s wegen mee. Echter maakt dit het wel mogelijk om op kort termijn binnen Europa te reizen. De quarantaine plicht komt te vervallen vanaf 25 februari. Zo is het dus mogelijk om vergaderingen, incentives, congressen en evenementen in het buitenland te organiseren.

Het advies voor reizigers blijft: ga goed voorbereid op reis. Corona is niet weg. Wij adviseren jou en je gasten correct en accuraat via de laatste ontwikkelingen. Het kan zijn dat er nog wel maatregelen gelden zoals testverplichtingen, QR-codes en mondkapjes. Dus via Wijsopreis.nl of de Reisapp van Buitenlandse Zaken blijven jouw gasten continu op de hoogte. Liever persoonlijk? Dan helpen wij je met de juiste briefing over de maatregelen!

Evenementen in Europe _ wat zijn de covid maatregelen voor het organiseren van evenementen _ Creators of Live

Events in Nederland en de BeNeLux

Op dezelfde voorwaarden zijn de evenementen in de BeNeLux weer mogelijk! Wij verwelkomen graag jouw internationale gasten. Zo adviseren wij gericht met concrete informatie over de geldende maatregelen in België, Nederland en Luxemburg. Daarbij waarborgen wij de veiligheid en gezondheid in onze Event Experience Design plannen, zodat het voor jou en je internationale gasten mogelijk is om Nederland, België en Luxemburg op verantwoorde wijze live te ervaren!

MICE: back to Live!

Kortom het is weer mogelijk. Het kan weer en het mag weer. Zijn er bij jouw organisatorische problemen in de organisatie of binnen je team? Verbinden met je relaties na tijden van afwezigheid? Een groots en meeslepend incentive programma, niet alleen om de doelen te behalen, maar extra groots om de waardering extra te uiten? Vergaderingen, Incentives, Congressen en Evenementen (MICE) zijn Back to Live! Creators of Live ontwikkeld exclusieve, high end evenementen op verantwoorde wijze. Het is tijd om te ervaren, verbinden en te inspireren! 

Live experiences die de verwachtingen overtreffen.