Het creatieve event-partner netwerk!

Creators of Live is een advies en organisatie bureau voor exclusieve, high end evenementen. Onze service gaat wereldwijd. Maar om in ieder land kennis en deskundigheid tot het best niveau te tillen werken we samen met partners. Vanuit een duurzame, creatieve en gepassioneerde gedachte. Immers is het best van het beste enkel goed genoeg!

Enkel een stevig en geworteld netwerk biedt de mogelijkheid om onze opdrachtgevers, gasten en eventmanagers het beste te garanderen in het creatieve en unieke Experience Design proces. 

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor jouw organisatie of privé? Nationaal, internationaal? Een uitdaging of vraagstuk? Wij leren je graag kennen.

Onze creatieve event-partner netwerken in Nederland.

CLC-Vecta. De branchevereniging voor Live Communicatie! Vanuit kennisverrijking, verbindingen en juridische expertise besloot Creators of Live lid te worden van de meest prestigieuze branchevereniging in de eventbranche van Nederland. Vanuit deze positie is het voor Creators of Live mogelijk flexibel te bewegen en vraag en aanbod continu samen te brengen.

Executive-Assistance. Samen met Executive-Assistance verzorgen we bijzondere live evenementen. We ondersteunen de secretaresse, personal assistent en executive assistent voor de organisatie van bijzondere vergaderingen, workshops, lezingen, presentaties en uiteenlopende zakelijke evenementen. 

TravelMarketing. In Nederland wordt ons kantoor vertegenwoordigd door TravelMarketing een organisatie die haar netwerk openzet voor internationale bureaus. Zij verbinden, inspireren en zijn allen geselecteerd op kwaliteit en high performance.

Masters HQ. Het exclusieve en bijzondere netwerk van Masters HQ draait om exclusiviteit, high performance en luxury. Creators of Live is aan hen verbonden om dankzij dit netwerk op topklasse te presteren. We inspireren, verbinden en netwerken om zodoende een kruisbestuiving te realiseren tussen opdrachtgever en creatieve partners.

Onze creatieve event-partner netwerken Internationaal.

Global Event Mates. The best is yet to come in het open en online network van Global Event Mates. Zij vertegenwoordigen specialistische eventbureaus met ieder zorgvuldig geselecteerd aan de hand van hun kennis en bijzondere resultaten. Creators of Live is lid uit de gedachte verbinden op een werelds niveau.

Global DMC Partners. Een werelds netwerk van creatieve en kwalitatieve eventbureaus met ieder zijn, haar specialisme in zijn/haar land. Door het accurate en grondige selectieproces van Global DMC Partners bouwen we op een sterk en vertrouwd netwerk. Tegelijk presenteren zij Creators of Live DMC Nederland, DMC Benelux en DMC The Gambia aan een groot scala opdrachtgevers.

To build the live experiece we work with Creative Partners worldwide, meet our long lasting partnerships

Het ultieme creatieve event-partner netwerk!

Het ultieme netwerk bestaat niet. Het is voor ons belangrijk dat onze kernwaarden: liefde, interesse, respect en succes in al onze concepten en event design plannen tot uiting mogen komen. Dit doen we voor een absolute duurzame en inclusieve belevenis. 

Vanuit deze gedachte bieden we in de continu veranderende wereld ruimte te verder ontdekken van nieuwe creatieve partners. Zodat we steeds op een innovatieve wijze onze diensten op hoogwaardig kwalitatief niveau aan onze opdrachtgevers kunnen presenteren.

Nieuwsgierigheid gewekt?

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Ben je benieuwd naar onze diensten voor jouw organisatie of privé? Wij zetten onze creatieve partners graag in voor het succes van jouw live event en live experience.

Aan de hand van een intensieve samenwerking ontwikkelen wij een creatief Event Design plan. De intensieve samenwerking is gericht op onze relatie met de opdrachtgever en onze creatieve partners. Zo werken wij samen naar de beste belevenis voor ieder gast.

Eens kennismaken? Plan dan een vrijblijvende afspraak.

Creators of Live - Jacco Verschoor - International Creative Partner Network