Internationaal evenement_congres_incentive Europa _ Creators of Live

Internationale evenementen en incentives Europa

Ontdek de mooiste steden of geniet van de prachtige gebieden. Europa, het continent van diversiteit, afwisseling en dynamiek. Geen van de andere continenten is zo afwisselend als Europa. Creators of Live is een creatief advies en organisatiebureau voor exclusieve, high end evenementen. Samen met onze partners vertellen wij dezelfde missie: exclusieve, high end evenementen met als doel duurzame belevenissen en levenslange herinneringen creëren, die je leven verrijken. We create live!

Onze diensten in Europa

Ieder land een andere cultuur. Ieder stad zijn eigen mogelijkheden. Iedere cultuur haar eigen omgangsvorm. Creators of Live is een creatief advies en organisatiebureau voor nationaal en internationale evenementen. Een exclusief, kwalitatief en vooral creatief netwerk voor incentives en internationale evenementen. Dankzij onze partners zijn onze mogelijkheden grenzeloos, écht eindeloos!

Van het reserveren van een privéjet tot een exclusief tafelconcert. Van de locatie tot aankleding en het audiovisuele apparatuur. Een privé limousine bij aankomst op bestemming tot een exclusieve check-in in een luxe 5* hotel of boutique. Van een standaard incentive tot ‘out-of-the-box’ exclusief Event Design. De overeenkomsten? Exclusief, high end internationale evenementen voor duurzame belevenissen en levenslange herinneringen, die jouw gasten verrijken!

We zeggen het nog maar eens. Waar anderen stoppen, gaan wij door voor de ultieme live belevenis!

Internationale vergaderingen en boardmeetings

Een strategiesessie, boardvergadering, onderhandelingen of management bijeenkomst. Tijdens internationale vergaderingen wordt essentiële informatie met elkaar besproken. Creators of Live selecteert de best passende locatie in Europa en zorgt ervoor dat het jouw gasten aan niets zal ontbreken. Volledig tot in de puntjes uitgedacht en georganiseerd!

Incentives

Een mooie reis of internationaal evenement waarbij belangrijke medewerkers en/of relaties met elkaar worden verbonden. Een incentive is letterlijk een beloning voor de medewerkers of relaties. Een incentive kan als doel hebben de identiteit van de organisatie te versterken door verbondenheid te realiseren, waardering en motiveren. Niet alleen gaat het om het plezier en waardering tijdens een incentive maar kan een congres, beurs, vergadering of presentatie onderdeel zijn van deze exclusieve belevenis.

Internationale vergadering in Europa, Berlijn _ Creators of Live
Internationaal evenement, incentive, congres, vergadering in Monaco _ Creators of Live

Internationale Congressen

Het deelnemen aan een congres, een beurs verzorgen of het organiseren van een congres. Creators of Live is niet alleen ontzettend creatief, maar ook zeer flexibel en speelt daarbij in op ieder zakelijke of privé vraagstuk en zet deze om tot doeltreffende en resultaat gerichte belevenissen. Hierdoor realiseren wij een duurzame belevenis voor onze opdrachtgever en haar gasten.

Internationale Evenementen

Verschillende type zakelijke evenementen van een bedrijfsbezoek tot productlancering of een merk activatie op bestemming! Een privé evenement? Bijvoorbeeld het vieren van succes op een mooie jacht in Ibiza of in Parijs met een voortreffelijke private dining. Een luxe bruiloft in Toscane onder de de Griekse olijfgaarden. Creators of Live is een creatief advies en organisatiebureau voor het ontwikkelen van unieke Event Design met de mogelijkheid deze tot in de details te organiseren!

Welke bestemming past bij jou?

Creators of Live gaat met je mee door Europa en de oneindige mogelijkheden voor het creëren van een exclusief, high end evenement. Zoals reeds gezegd Europa is waanzinnig met meer dan 1001 mogelijkheden! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Vertel ons jouw idee en wensen en wij zetten jouw vraagstuk om in een bijzondere levenslange belevenis.

Jacco Verschoor - internationaal evenement incentive Europa - Creators of Live