Internationale evenementen

Internationale evenementen & Incentives

Stap in een watervliegtuig en maak een uniek stadstour over Dubai of word één met de natuur en ontdek één van de oudste koffie- en cacaoplantages in Suriname. Verblijf in een prachtige luxe en milieubewuste ‘pod’ op 1.400 meter hoogte of maak het extra uitdagend door te overleven in het Tramuntana gebergte van Mallorca. Van Dubai of Suriname tot Mallorca of Parijs. Wat de bestemming ook wordt: laat je overdonderen door onze life changing internationale evenementen en incentives.  Ben jij klaar om in te stappen?

Incentives die hun doel meer dan raken?

Een stimulatie, hart onder de riem, teambuilding of beloning voor het smashen van bedrijfsdoelen? Incentives of incentive reizen zijn een onvergetelijke stimulans voor iedere organisatie. Bij Creators of Live focussen wij ons vooral op dat stukje onvergetelijk. Geen simpel ticket, basic teamuitje of gezamenlijk hapje eten buiten de deur, maar grensverleggend, grensoverschrijdend en grensvervagend in de meest positieve zin van het woord. Ons decor voor alle unieke, exclusieve incentives? De héle wereld!  

Exclusieve incentives met de wereld als decor

Van Dubai tot Suriname: met de wereld als decor zijn de mogelijkheden eindeloos. Zelfs dat benadrukt ons unieke concept nog niet genoeg. We vertalen jouw vraagstuk of dilemma in een doeltreffend incentive en daar hebben we álles voor over.

Liever een exclusieve beleving die aansluit bij het merk of bij de organisatie? Laat je dan verrassen in het prachtige Parijs waar kunst, mode en gastronomie samensmelten in het dagelijkse leven van de Parijzenaar. Of dineer op de daken van de lichtstad van Europa! In de wereld van luxe, adembenemende jachten, Formule 1 en exclusiviteit is ook Monaco niet weg te denken! Droom je rijk met een exclusieve helikoptertour boven dit zonovergoten paradijs. Hoge bergen, een prachtige natuur, haaien en pinguïns, avontuur en exclusieve wijnen komen samen in Kaapstad! Of laat een filmset tot leven komen in Los Angeles met haar prachtige witte stranden, Rodeo Drive, Beverly Hills, Walk of Fame en Sunset Boulevard.

Riepen we iets over eindeloze mogelijkheden? Nog één keer: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Creators of Live opent deuren waar anderen deze dicht laten…

In samenwerking met exclusieve internationale partners openen wij wereldwijd deuren waar anderen deze dichtlaten. Creators of Live ontdekt, pioniert en begaat wilde paden voor jouw exclusieve belevenis. Dit doen we vanuit persoonlijke interesse, liefde, respect en succes.

Jacco Verschoor - Creators of Live - Exclusieve high end evenementen

Een levenslange herinnering start hier

Ben je al begonnen met dromen? Laten we een onvergetelijke incentive neerzetten. Ons team aan internationale experts staat te popelen om te verrassen met de mooiste en indrukwekkendste exclusieve evenementen en incentives.