Interne online evenementen

Interne online evenementen

Op afstand verbinden is de beste online keuze die je zakelijk kunt maken. Ter ondersteuning van de event manager stimuleert én verbindt Creators of Live de juiste partijen voor een overweldigend intern online evenement. Mogen wij je versteld laten staan?

Hoe gaat jouw organisatie om met ‘het nieuwe normaal’?

Online samenkomen: waar het begon als must, is het voor veel organisaties steeds meer onderdeel van het nieuwe normaal. Hoe ga je hiermee om? Hoe blijf je op afstand verbonden? Hoe blijven online webinars nog interessant? Deze en nog veel meer vragen stimuleren ons om alles, maar dan ook alles, uit online interne zakelijke evenementen te halen. Met interne evenementen ontdek je waar de kansen liggen in een veranderende markt, breng je informatie over de organisatie op een unieke en interactieve manier over én versterk je competenties.

Nogmaals: op afstand verbinden is de beste online keuze die je zakelijk kunt maken. Maak kennis met een legio aan mogelijkheden voor een overweldigend online interne evenement.

Uniek online evenement: In het nieuws!

Kruip in de huid van Eva Jinek of Beau en ontwikkel je eigen talkshow! Een onvergetelijk online webinar gegarandeerd. Wij begeleiden je stap voor stap vanuit je eigen bedrijf of een inspirerende studio naar een origineel en doeltreffend programma.   Wij adviseren je in het verzamelen en optimaal inzetten van content over lopende projecten, interactieve infographics, polls en vragen. Voor een pakkend script duiken we diep in de inhoud van (interne) communicatie, sales, marketing, werkplezier en innovaties. Jouw business in het nieuws! Hoe vet is dat?!
Intern online evenement

Online workshops

Met online workshops raak je verschillende doelen, maar vooral ijzersterke verbinding, bevlogenheid, competentieontwikkeling en tomeloze inspiratie. Wat is je doel? Wat wil je overbrengen? Onze fantastische trainers en coaches stemmen iedere unieke workshop hierop af. Een greep uit de mogelijkheden? Denk aan een workshop of cursus online presenteren, zakelijk tekenen, cartoon strips, Loesje posters, online goochelen of de Nieuw-Zeelandse Haka Experience.

Online interne zakelijke evenementen: zie het als kruisbestuiving

Dilemma’s binnen de organisatie, unieke vraagstukken, nieuwe manieren om de markt te inspireren of klanttevredenheid verbeteren? Laten we aftrappen met een online of fysieke brainstormsessie. De kern? Interactie creëren, de juiste vragen stellen, wensen en behoeften inzichtelijk maken en daadwerkelijk verandering in gang zetten!

Jacco Verschoor - Creators of Live - Exclusieve high end evenementen

Doelgerichte interne evenementen

Creators of Live adviseert in alle mogelijkheden om jouw interne evenement tot een groot succes te maken. Dat die mogelijkheden eindeloos zijn, is een understatement. Laten we bij het begin beginnen: een kennismaking!