Digitale magazine_Limitless Live Experience_Creators of Live

Limitless Live Experience – najaar 2021

Wij kregen steeds vaker de vraag: “Heb je ook een magazine of presentatie? Dan kunnen wij alles nog eens teruglezen.” Inmiddels is het digitale magazine “Limitless Live Experience” uit. Wij zijn ontzettend trots op deze allereerste uitgave, maar natuurlijk zijn wij vooral benieuwd naar wat jij ervan vindt.

Wat kun je verwachten van Limitless Live Experience

Het magazine geeft je een duidelijke weergave wat wij voor jou kunnen betekenen. Van unieke live bijeenkomsten, congressen en bruiloften tot bijzondere relatiegeschenken en tastbare communicatie. Van enkel het creatieve event design tot de werkelijke organisatie of zijn wij jouw toekomstige samenwerkingspartner? In 30 pagina’s (schrik niet, er staan veel foto’s in) ontdek je de grenzeloze wereld van de (on)mogelijkheden.

Ontdek dat wat jij niet wist dat je het wilde!

Creators of Live is een creatief advies en organisatiebureau met een sterke focus in live communicatie en live evenementen. Vanuit onze waarden: liefde, interesse, respect en success zetten wij organisatorisch en privé vraagstukken om in win-win situaties; een megasucces! In dit magazine presenteren wij je de grenzeloze mogelijkheden. Alles heeft één overeenkomst, exclusief en high end service voor jou!

 

Internationaal evenement - incentive in Dubai - Creators of Live

Jacco Verschoor

Geïnspireerd? Geraakt? Geboeid?

Heb je het magazine gelezen? Wij zijn benieuwd naar wat jij ervan vindt. Laat je het ons weten? En vergeet je niet in te schrijven voor onze inspirerende nieuwsbrief

Onze exclusieve, high end service is speciaal voor jou! Spreken wij je binnenkort? We leren je graag beter kennen tijdens een eerste kennismaking. Samen ontdekken we de mogelijkheden voor jouw bijzondere ‘live’ belevenis!