Merkactivatie of productlancering: uniek, exclusief en onvergetelijk

Van de juiste genodigden tot een heldere boodschap en van de unieke details tot duurzame toegevoegde waarde. Creators of Live is hét creatieve advies- en organisatiebureau dat tijdens een merkactivatie of productlancering van jouw doelgroep levenslange fans maakt. Jouw merk of product verdient een gouden kick off!

Van aandacht naar activatie

Alleen aandacht van jouw doelgroep is niet genoeg. Het áctiveren van relaties, medewerkers of potentiële klanten is essentieel bij het introduceren van een nieuw merk of product. Tijdens een merkactivatie of productlancering verbind je hen én zet je ze om in ware fans. Het ambassadeurschap voor jouw nieuwe merk of product ligt binnen handbereik, mits je het exclusief aanpakt. Of aan laat pakken!

Creators of Live is jouw zakelijke partner voor unieke evenementen met duurzame toegevoegde waarde voor het merk of product, de doelgroep en de omgeving. Zullen we ervoor zorgen dat jouw activatie of lancering levenslang bijblijft én aanzet tot actie?

De weg naar jouw exclusieve merkactivatie of productlancering

Bereid je voor en brand los! Tijdens een sparringsessie vragen we je het hemd van het lijf. Zo zijn we ontzettend benieuwd naar:

Het verhaal achter jouw nieuwe merk of product

De innovatieve en duurzame toegevoegde waarde

Jouw doelgroep en de genodigden

De behoeften van jouw relaties, medewerkers, partners en dealers

Vanaf hier start het creatieve proces: we werken van een idee naar een plan, voegen een unieke communicatiemix toe en knallen stap voor stap naar jouw exclusieve activatie of lancering. Live! Enkel aandacht is niet voldoende, daarom mag het aan niets ontbreken. Wij gaan altijd een stap verder en zorgen voor duurzame toegevoegde waarde die van jouw doelgroep levenslange fans maakt.

Landsgrenzen schrikken ons niet af

Met een creatief en exclusief netwerk aan samenwerkingspartners in Nederland, Europa én verre bestemmingen zijn wij altijd in staat om de juiste partners te verbinden aan jouw merkactivatie of productlancering. Waar zit jouw doelgroep, welke sfeer is onmisbaar, wat past er bij jouw merk of product? Creators of Live heeft alles in huis om jouw knalevenement in ieder gewenst land te organiseren.

Wat is het verhaal achter jouw nieuwe merk of product?

We zijn er ontzettend benieuwd naar en nemen je via een creatief en exclusief proces mee van een plan naar een methode, adviestraject én vlammende organisatie. Dat doen we vanuit liefde, interesse, respect en succes. En jij? We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Jacco Verschoor