• Unique corporate live events
  and live communication
  with the world as our backdrop
 • Live events with the world as a backdrop
 • Corporate events for live!
  meetings & incentives
  conferences & events
 • Let's go global or stay home!
  Incentives & boardmeetings
  Events & (brand) experiences!
 • For brand and corporate experiences
  We bring your stories to live
  for lifetime experiences
 • From an issue to event design
  We think, design and adjust
  Let's get in touch!

Creators of Live: adviseert en organiseert evenementen wereldwijd

Creators of Live is een advies- en organisatiebureau voor evenementen met de wereld als decor. Wij staan voor live communicatie en live evenementen van Nederland tot de meest exotische bestemmingen en daartussenin. Een full-service organisatiebureau voor (brand) experiences, incentives, meetings, congressen en evenementen. Wij werken volgens onze eigen creatieve, exclusieve en vooral gastvrije methode vanuit onze kernwaarden: liefde, interesse, respect en succes. Oftewel verwachtingen zullen we overtreffen en verhalen laten wij leven!

 

We create live!

Live events & Live communication _ Creators of Live.jpg

Creators of Live is een advies en organisatiebureau voor evenementen met de wereld als decor. Een full-service organisatiebureau voor (brand) experiences, incentives, meetings, congressen en evenementen. Verhalen laten wij leven!

Product Lauch - Brand event in Brussels _ Creators of Live.jpg

Van een (merk)verhaal naar live.

Je hebt ons van het adviestraject tot organisatie, realisatie en reflectie! Wij creëren toegevoegde waarde gedurende de gehele samenwerkingsperiode tot aan de reflectie. Dit doen we door onze accurate, snelle en vooral gastvrije benadering, met ons wereldwijde netwerk aan partners. Met onze partners gaan we voor succes en streven we continu naar verbetering, verfijning en vooral het overweldigen van de verwachting van onze opdrachtgevers. Ieder vraagstuk kent een basis, dit vormt de basis voor ieder type evenement. Wat zijn de kaders van jouw vraagstuk? Hierbij kun je denken aan het versterken van de identiteit van jouw organisatie, het realiseren van verbondenheid binnen je team, een maatschappelijke doelstelling uitvergroten, van jouw klanten grotere fans maken, draagvlak realiseren binnen de gewenste doelgroep of juist kennisoverdracht. Wat het vraagstuk of het verhaal ook mag zijn; deze pluizen we uit, we kruipen in de DNA van jouw organisatie of doelgroep en vergroten het succes door Live!

Met een wereldwijd netwerk aan partners en eindeloze creativiteit biedt Creators of Live ultieme en imponerende waarde voor Live Evenementen.

Altijd jouw vaste partner van advies tot organisatie

Creators of Live biedt ultieme en imponerende waarde voor Live Evenementen. Op basis van een flinke dosis (lees ruim: 15 jaar) ervaring en expertise vertalen wij jouw vraagstuk, wensen, propositie of merkbeleving naar een bijzonder live activatie en live evenement. Een mond vol? Absoluut! Dit doen we namelijk met een wereldwijd netwerk aan partners en eindeloze creativiteit. Het resultaat is een gastvrij en exclusief advies en organisatietraject dat uitmondt in een uniek en een levenslange herinnering. Maak het verschil! Dat doen wij ook.

Partner for Live events & Live communication _ Creators of Live.jpg

Wij zijn Creators of Live:

 • Geen eenheidsworst: ieder merk, organisatie of individu is uniek!
 • Liefde voor het hysterische vak en levenslange herinneringen.
 • Persoonlijke interesse in iedere opdrachtgever en deelnemer.
 • Respect voor de aarde, iedere deelnemer en een duurzame beleving.
 • Megasucces dankzij geweldige samenwerkingen tussen opdrachtgevers en partners.

Trust the magic of beginnings _ Live Events & Live communication _ Creators of Live.jpg

Trust the magic of new beginnings

Opgericht in juli 2021 door Jacco Verschoor startte het creatieve advies en organisatiebureau. Zoek je een vernieuwde DMC voor de verschillende merken in Nederland, België, Luxemburg of The Gambia? Wil je geen standaard evenement, maar denk je verder dan de rest? Presenteer je jouw nieuwste product op creatieve wijze aan jouw doelgroep? Of versterk je de identiteit van je organisatie? Check… Check… Check…

Wij zorgen voor het creatieve advies en organisatietraject voor jouw live evenement, zodat we jouw deelnemers een levenslange herinnering garanderen! Dit doen we met onze exclusieve partners, de inzet van live communicatie en uitstraling voor jouw unieke live evenement. Plan een afspraak, wij kijken er naar uit jouw vraagstuk te horen en je beter te leren kennen.

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.