Luxemburg: voor jouw evenement of incentive

Luxemburg is het kleinste land van centraal Europa, maar nog het enige échte Groothertogdom. Een bijzonder land met de oppervlakte van Malta. Veelzijdig door haar ongerepte natuur, rijke kunst en cultuur en tegelijk haar fenomenale elegantie.

Een evenement in Luxemburg of een incentive, vergadering of het congres? Luxemburg garandeert bij uitstek klasse en grandeur, met een duurzaam karakter. Waarom zou je jouw evenement in Luxemburg organiseren? En waar kennen wij Luxemburg eigenlijk van?

Creators of Luxemburg is een destination management company waarbij we het specialisme voor het organiseren van evenementen in dit kleine land beschikbaar stellen. We adviseren en organiseren bij diverse live events en live communicatie voor de zakelijke opdrachtgever, zowel nationaal als internationaal.

Leuke wetenswaardigheden over Luxemburg.

Luxemburg kent een diverse en florerende economie. Een van de sectoren waar je Luxemburg vooral van zou kennen is natuurlijk de financiële sector. Maar tegelijk kent het land ook grote werkgevers die wereldwijd bekend zijn zoals: ArcelorMittal, Goodyear, Luxair en niet te vergeten Amazon! En wist je dat Luxemburg recentelijk ook actief is in de Ruimte industrie?

Een andere wetenswaardigheid is dat de inwoners van Luxemburg sterk zijn in hun talen. Ze spreken niet allen Duits, Frans of Luxemburgs maar zijn ook erg goed in Engels. Het komt regelmatig voor dat je met iemand spreekt die alle vier de talen perfect beheerst.

Duurzaam! “Keen to be Green!” Voor Luxemburg is dat niet zo moeilijk, want ze leven zelf al op een heel duurzame wijze met respect voor het land, haar cultuur en de historie. Toch heeft Luxemburg hoge targets gezet om nog duurzamer te zijn. Op dit moment staan zij als 7de land op de ranglijst van groenste en duurzaamste landen ter wereld.

Incentive of Event in Luxembourg MICE with Creators of Live (3).jpg
Incentive of Event in Luxembourg MICE with Creators of Live (4).jpg

Waarom Luxemburg?

Luxemburg is een klein en compact land gelegen in het centraal Europa. En is een modern land met een rijke gastronomie, diverse economie, kunst en cultuur verpakt in de sprookjesachtige en ongerepte natuur. Daarbij is de bestemming nog niet zo populair als andere hoofdsteden, en kun je het hier goed treffen in de vorm van beschikbaarheid. Eenmaal in Luxemburg stad als hoeven we eigenlijk geen transfers te boeken, het openbare vervoer is namelijk geheel gratis toegankelijk.

En je ervaart het al bij aankomst in Luxemburg (als je met het vliegtuig komt) de stad kent nagenoeg geen lange wachtrijen. Dit geldt zowel voor de verschillende musea en bezienswaardigheden, als ook jouw reis op het vliegveld. En wist je dat Luxemburg Airport echt vlak bij de stad gevestigd is? En wat Luxemburg zelf te weinig noemt, het heeft eigenlijk een beetje alles van Europa!

Jouw evenement in Luxemburg?

Creators of Luxemburg is jouw ‘go-to’ DMC voor het perfect organiseren van een unieke incentive, vergadering of evenement. De bestemming heeft het allemaal. Luxemburg is klasse, charme, allure, tegelijk ook ouderwets dat in schril contrast komt te staan tegen het modern kosmopolitische van haar inwoners en de architectuur.

Een evenement of incentive kan zowel juist heel rustig georganiseerd worden of vol van de activiteiten van sportief tot iets minder. Maar de beleving compleet met fantastische restaurants, perfect entertainment of droom weg in de rustieke schoonheid van de natuur.

Luxemburg heeft veel in één compact land, daarom is het de ideale bestemming voor jouw incentive, evenement, vergadering of congres.

Incentive of Event in Luxembourg MICE with Creators of Live (1).jpg

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.