Wat wij doen: compact & veelzijdig

Creators of Luxemburg is een DMC in Luxemburg waarbij wij ons richten op verschillende zakelijke evenementen binnen het hertogdom. Wij laten verhalen tot leven komen voor nationale en internationale deelnemers.

Gebaseerd op de kennis en expertise van Creators of Live; een creatief advies en organisatiebureau in live communicatie en live events wereldwijd. Waarbij de focus ligt bij het organiseren van (brand) experiences, evenementen, vergaderingen, incentives en congressen (MICE).

Creators of Luxembourg laat je kennismaken met een veelzijdig en compact land. Het kleinste land van centraal Europa en het laatste hertogdom. Een klein land dat zeer vooruitstrevend is op het gebied van duurzaam en toekomst gericht organiseren, met de charme van een sprookjesachtige natuur.

Van het begin naar het succes

Creators of Luxemburg biedt haar specialistische en kwalitatieve netwerk aan voor haar opdrachtgevers. Door een creatieve, accurate en vooral gastvrije werkwijze ontwerpen en organiseren wij evenementen om (internationale) gasten te verrassen, verhalen tot leven te laten komen en verwachtingen te overtreffen. Het doel: die ultieme levenslange herinnering.

Het netwerk van Creators of Luxembourg is ontstaan gedurende ruim 15 jaar ervaring bij verschillende bedrijven in de hospitality en eventbranche, zodoende ben je verzekerd van een kwalitatief en gefundeerd netwerk aan creatieve partners voor jouw evenementen.

Van het begin naar het succes. Tijdens het gehele event management traject ben je verzekerd van dezelfde creatieve en gastvrije werkwijze. En hiervan ben je ook verzekerd als je ons tijdens de uitvoering van jouw evenement inzet. Zo heb je één consistente partner die ervoor zorgt dat het jouw gasten aan niets mag ontbreken. En tegelijk houden we een gedegen strategie tijdens het ontwerpen en plannen van jouw evenement, namelijk jouw zakelijke doelen en het resultaat dat je wil behalen! Daarbij is het overbodig om nog te zeggen, dat ieder element binnen het evenement in een vloeiende beweging op elkaar aan zal sluiten.

Luxembourg; laat je versteld staan

Zo dichtbij, toch best verweg. Luxemburg is een compact en zelfs het kleinste landje in centraal Europa. Hoewel dit dichtbij de Nederlandse grens ligt, gaan we hier toch minder snel heen. Dat maakt Luxemburg een verrassende bestemming. Luxemburg is met haar hoofdstad al ver vooruit en kent de modernste architectuur die samensmelt met historische en karakteristieke gebouwen. Tegelijk omringd door sprookjes achtige natuur, waar elk gebiedt haar bijzondere schat bewaard.

Luxemburg is een ongekend bijzondere bestemming om jouw vergadering, incentive, congres of evenement te organiseren. Het enige hertogdom ter wereld verrast jouw gasten op geheel unieke wijze. Daarbij is Luxemburg niet alleen makkelijk aan te reizen vanuit omringde landen, maar kent het ook een eigen internationaal vliegveld.

What can we do for you?

Wij houden van uitdagingen en daarbij is iedere vraag weer uniek. We adviseren, begeleiden en organiseren gedurende het gehele event management traject tot zelfs na afloop. Dus verzeker jezelf van een sterke en kwalitatieve partner voor die optimale belevenis in Luxemburg.

Creators of Luxembourg is ready to welcome you! En voordat we gaan beginnen, laten we starten met een vrijblijvende kennismaking, dat is het eerste moment naar jouw ultieme evenement.

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.