Congres, Seminar en Symposium

Een congres, seminar of symposium organiseren in Luxemburg. Luxemburg is wellicht niet het eerste land waar je aandacht, maar vergis je niet. De bestemming kent tal van unieke locaties, het is het laatste Hertogdom en de bestemming draagt bij aan een luxe en gastvrije beleving aan jouw zakelijke congres, seminar of symposium.

Creators of Luxembourg adviseert en organiseert voor lokale en internationale opdrachtgevers tal van evenementen. Met Creators of Luxembourg bieden we een lokaal sterk netwerk aan creatieve partners die elk gaan voor het succesvol organiseren van jouw congres, seminar of symposium.

Creators of Luxembourg is een merknaam van het Creators of Live; een creatief advies en organisatiebureau voor live events en live communicatie. Zo brengen wij kennis over aan de doelgroep, zetten we de boodschap in voor gedragsverandering en bieden we informatieve sessies die aanzetten tot kennisverrijking bij de doelgroep. Creators of Luxembourg is een full-service organisatie, je hebt ons voor een deel van de organisatie of het ontwerpen van het totale Event Experience Design plan.

Van Kennis naar Actie

Bij een Congres, Seminar of Symposium draait het om kennis overbrengen, deelnemers aanzetten tot een gedragsverandering of daadwerkelijk jezelf profileren als de beste in jouw branche. Een congres, seminar en symposium wordt meestal georganiseerd binnen de farmaceutische sector, zorginstellingen, overheden en associaties.

Creators of Luxembourg werkt nauw samen met haar kwalitatieve en creatieve partners in Luxemburg, zorgvuldig geselecteerd voor jouw congres. Hierbij kun je denken aan de evenementen- en congreslocaties, cateraars, av-leveranciers, registraties, branding, decoratie, entertainment, transfers en koeriers. Maar ook sprekers, dagvoorzitters en diverse sociale activiteiten voor het complete concept. En zelfs app ontwikkeling! We gaan van Kennis naar Actie.

Als full-service organisatie heb je ons voor een deel van de organisatie of van idee naar uitvoering. Wij adviseren en begeleiden onze opdrachtgevers bij de totale organisatie van het congres, symposium of seminar. Hierbij duiken we in het vraagstuk, de DNA van de organisatie of het onderwerp en zetten we dit om in een impactvol evenement. Het doel? Het congres dat niet gemist mag worden.

Congresorganisatie en support:

Creators of Luxembourg is een merk van het creatieve advies en organisatiebureau Creators of Live. Door onze creatieve, accurate en gastvrije werkwijze heb je ons voor de totale organisatie en het support tijdens jouw congres. Zo zijn wij er voor je:

 • ·        Ontwerp en organisatie van jouw congres, symposium of seminar
 • ·        Inzetten van kwalitatieve en creatieve partners voor entertainment, energizers, sprekers en dagvoorzitters
 • ·        Zoeken en boeken van de juiste congres- en evenementlocaties
 • ·        Verzorgen van transfers per sedan, mini-van, luxe, sprinters en touringcars
 • ·        Zoeken en boeken van jouw hotelovernachtingen
 • ·        Ontwikkelen en faciliteren van teambuildings en beneficiaire activiteiten
 • ·        1 partner voor een 1001 congres mogelijkheden en faciliteiten
 • ·        Online en hybride faciliteiten van studio’s tot streaming platforms
 • ·        AV-partners, aankleding en decoraties, entertainment
 • ·        Ontwikkeling van netwerk evenementen en het sociale programma inclusief private dinings
 • ·        Totale verzorging en ook het faciliteren van de live communicatie voor lanyards, name tags, badges, give-aways en relatiegeschenken, banners en branding.
 •  

Van congresorganisatie tot congres support je hebt ons voor een deel of van ontwerp tot uitvoering. Dankzij onze accurate, creatieve en gastvrije werkwijze denken wij altijd mee in het belang van onze opdrachtgevers. Stel ons de vraag, want geen vraag is ons te gek!

Een congres in Luxemburg met Creators of Luxembourg

Het organiseren van een congres in Luxemburg met Creators of Luxembourg heeft niet alleen het voordeel van 1 vaste partner voor de tal van toeleveranciers. Maar ook vanuit het grotere perspectief gaan we met je mee met onze andere merken zoals: Creators of Live voor global event management, Creators of The Netherlands of Creators of Belgium voor toekomstige congressen in Nederland, België of waar ook ter wereld!

Zo ben je verzekerd van een vaste partner die investeert in de DNA van jouw organisatie. En groeit in kennis van jouw vakgebied. Het voordeel is dat iedere evenement weer beter en weer mooie georganiseerd wordt. Tegelijk bouwen we samen aan een vaste duurzame relatie.

Eens kennismaken? Laten we samen ontdekken wat er voor jouw organisatie mogelijk is.​​​​​​

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.