Incentives in Luxemburg

Creators of Live is gespecialiseerd in Global Event Management. Met Creators of Luxembourg bieden wij specialistische en specifieke kennis van het land voor een bedrijfsuitje, personeelsweekend of incentive in Luxemburg.

Wij bouwen op de expertise en deskundigheid van ruim 15 jaar in de event & hospitality industrie. Zodoende ben jij als opdrachtgever verzekerd van een kwalitatieve partij voor de organisatie van jou unieke incentive, personeelsweekend en bedrijfsuitje. Duik met ons in de veelzijdigheid en diversiteit dat het kleinste land in het hart van Europa te bieden heeft. Ontdek de meest inspirerende persoonlijkheden, ga van de platgetreden paden, onthaast in het bruisende Luxemburg.

De hoofdstad Luxemburg is veelzijdig net als haar inwoners uit meer dan 100 landen. Geniet van de mogelijkheden om te kanoën, duiken of puur het natuur in. Ervaar de gastvrijheid van dit land en laat je onderdompelen in culinaire belevingen.

Plezier, kunst, ambacht en liefde… je ervaart het allemaal!

Ervaar, beleef en verwonder. Hoe klein het land ook is, zo groot is de ervaring. Luxemburg laat het je allemaal beleven, ervaren en verwonderen. Geniet van de grootse wijn architectuur, ervaar de pure en groen natuur, geniet van de gastronomie of waan je binnen de UNESCO-werelderfgoed. Dit doe je tijdens jouw incentive, personeelsweekend of bedrijfsuitje. Stretch de incentive met een actief live communicatie plan, waarbij alle medewerkers, partners en of dealers van jullie bedrijf verbonden worden aan jullie bedrijf en deze unieke incentive.

Vanuit een advies en organisatiebureau benaderen we ieder concept om (merk)verhalen tot leven te laten komen, weten we de kern-boodschap over te brengen op de genodigden en versterken we de bedrijfsidentiteit. Een incentive is de ideale gelegenheid om de hele organisatie mee te krijgen bij het realiseren van de nieuwe bedrijfsdoelen, de bedrijfsmissie en vooral de visie. Vergroot dit met een communicatie plan, op deze wijze verzeker je jouw organisatie van een steeds terugkomende activatie en bindt dit zowel de huidige als nieuwe medewerkers aan jouw bedrijf.

We bereiden ons voor op een mooie en langdurige samenwerking. Zodat we de levenslange herinnering voor iedere genodigde kunnen garanderen en daarbij de verwachtingen overtreffen.

Een incentive in Luxemburg: een samensmelting van cultuur en natuur.

Luxemburg is vooral bekend om haar hoofdstad, welke al ruim 25 jaar UNESCO Wereldefgoed is. Tijdens een incentive kan zowel de sportieve als de genieter zijn hart ophalen. Wij duiken graag met je mee in de open en diverse mogelijkheden van Luxemburg. Geniet van smaakvolle belevenissen, aanschouw de bijzondere architectuur, ervaar de cultuur en veelzijdige exposities. Beleef actief in de natuur en ga van de platgetreden paden. En al eens willen skateboarden? Beslist, in Luxemburg moet je zijn!

Van een bruisend nachtleven in de hoofdstad Luxemburg, naar onthaasten aan de Moezel. Ervaar de sprookjesachtige rotsen en paden in het Mullerthal of bleef de natuur actief in de Ardennen. Ooit het gloeiende hart van het Zuiden ontdekt? Maar ook het idyllische Guttland met haar groene velden en prachtige kastelen. En dat op slecht korte afstanden want van Noord naar Zuid is Luxemburg slechts 82km en van Oost naar West slechts 58km. Ben jij benieuwd wat wij voor jou ontwerpen?

Je hebt ons van in- tot incentive.

Creators of Luxembourg kun je inzetten voor een deel of de totale organisatie van jullie incentive, bedrijfsuitje of personeelsweekend. Dit doen we met aandacht, creativiteit en passie voor het vak. Benieuwd naar onze accurate, creatieve en gastvrij werkwijze? Je hebt ons voor:

  • ·        Advies en organisatie traject voor jullie incentive, bedrijfsuitje of personeelsweekend.
  • ·        Zoeken en boeken van hotel- en evenementenlocaties
  • ·        Begeleiden en voorzien van het creatieve communicatie plan voor en na de incentive.
  • ·        Ontwerpen en organiseren van de beleving voor jouw medewerkers.
  • ·        Boeken en faciliteren van 1001-verschillende leveranciers die allen betrokken zij bij deze levenslange herinnering.
  • ·        Uitnodiging en registratie proces van de genodigden.
  • ·        Duurzame en bewuste keuzes voor een betere incentive.
  • ·        Faciliteren van hybride en/of online faciliteiten tijdens de incentive.
  • ·        Ontwerpen, ontwikkelen en selecteren van de juiste partners voor teambuilding en workshops.
  •  

Creators of Luxembourg a full-service advies en organisatiebureau.

Creators of Luxembourg is een full-service advies en organisatiebureau oftewel de one-stop-shop. Net hoe je het wil noemen, maar wij adviseren, begeleiden en organisatie ieder evenement tot het gewenste resultaat; de levenslange herinnering, waarbij verwachtingen worden overtroffen!

Wij bedenken, ontwerpen en organiseren totale ervaringen en belevenissen. Waarbij we rekening houden met het doel van jouw bedrijf, zoals het versterken van de bedrijfsidentiteit of het realiseren van gestelde bedrijfsdoelen. Zo kun je kiezen voor alleen een incentive of de impact hiervan vergroten met een live communcatie-traject. Als creatief advies en organisatiebureau weten wij hoe wij (merk)verhalen laten leven!

Hoe mogen wij jouw medewerkers verrassen? Laten we kennismaken.

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.