Creators of The Netherlands

Creators of The Netherlands is een gespecialiseerd merk van Creators of Live. Als Destination Management Company (DMC) ontwikkelen wij eventconcepten en organiseren wij evenementen in Nederland. We hebben ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van evenementen in Nederland. Hierdoor ben je verzekerd van een groot netwerk aan betrouwbare partners.

Met Creators of The Netherlands verzorgen wij vergaderingen, congressen, incentives en evenement binnen de landsgrenzen van Nederland. Wij laten verhalen tot leven komen voor unieke (brand) experiences en kennen de weg naar unieke en exclusieve partners voor ieders evenement. Het doel? Jouw internationale gasten verrassen en verhalen tot leven laten komen, door levenslange herinneringen te organiseren.

Als Destination Management Company (DMC) kennen wij de weg binnen ons eigen land. En dat geeft jou een extra meerwaarde, verrassend en out-of-the-box event concepten of juist authentiek en klassiek. We doen dit van Amsterdam tot aan de Zeeuwse kust of op de adembenemende Veluwe.

Creators of The Netherlands DMC for meeting, incentive, conference or event in The Netherlands (7).jpg

De kracht van Creators of The Netherlands

Een destination management company (DMC) kenmerkt zich door haar specialistische kennis over haar eigen land. En in ons geval dus Nederland! We zetten deze kennis in voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, incentives, congressen en de meest uiteenlopende evenementen. Tijdens een samenwerking ervaar je onze creatieve Event Design plannen en leggen we verbindingen met partners om maximale successen te behalen voor jouw evenement.

Wij laten verhalen tot leven komen. Wij verrassen jouw internationale gasten. Wij delen specifieke kennis tijdens unieke congressen. En wij geven jou de rust te vertrouwen op tal van lokale kwalitatieve partners.

Creators of The Netherlands zet je in:

Je zet ons in voor de meest uiteenlopende vragen, om jouw internationale gasten te verwelkomen en te verrassen; om jouw (merk)verhaal tot leven te laten komen; om jouw corporate identity kracht bij te zetten. Denk hierbij aan:

 • ·        Event Designconcepten ontwerpen en plannen maken
 • ·        (Brand) evenementen van ontwerp tot uitvoering of een deel daarvan
 • ·        Host services en transfers voor jouw internationale gasten
 • ·        Venuefinding voor klassieke of juist out-of-the-box vergader- of evenementenlocaties
 • ·        Live communicatie voor branding, giveaways, banners en badges (duurzaam, dat wel!)
 • ·        Matchen van hotels en andere accommodaties, voor jouw internationale deelnemers en gasten
 • ·        Congres support en congresorganisatie
 • ·        Incentive design en organisatie
 • ·        Registraties, aanmelden, opvolging voor jouw gasten
 • ·        Inzetten van mobiele applicaties
 • ·        Faciliteren van AV-partners en online technieken
 •  

Creators of The Netherlands richt zich op zakelijke evenementen voor meetings, incentives, congressen, evenementen en experiences.

Geen vraag is ons te gek, stel gerust!

Jacco Verschoor - Creators of The Netherlands DMC.jpg

Creators of The Netherlands: ontdek, ervaar en verwonder!

Ontdek, ervaar en verwonder. Creëer belevenissen voor een levenslange herinnering. Laat verhalen tot leven komen zodat gasten jouw fans worden. En geniet van een groots netwerk aan kwalitatieve en duurzame partners.

Wij laten je Nederland door onze ogen ervaren door het inzetten van ons exclusieve en sterke netwerk aan creatieve partners. Samen maken we van iedere evenement een succes waar nog lang over gesproken zal worden.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op of plan een afspraak.

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.