5 tips voor je volgende evenement of incentive in Nederland.

Creators of Live is een creatief advies en organisatiebureau voor exclusieve, high end evenementen. Voor deze eerste inspiratie blog kijken we dichter bij huis. 5 tips voor jouw volgende exclusieve evenement of incentive in Nederland.

In deze blog nemen we je mee naar de grootste steden die je absoluut moet kennen. Steeds weer bedenken we nieuwe concepten en ideeën voor ieders incentive of evenement. Van Amsterdam tot Maastricht, van Rotterdam tot Leeuwarden en van Den Haag tot Arnhem.

Deze inspirerende blog is geschreven voor ons merk Creators of The Netherlands, waarmee wij unieke evenementen, incentives en live experiences organiseren in ons eigen land. 

Tip 1: Amsterdam

Met stipt op 1 onze eigen hoofdstad natuurlijk. Amsterdam heeft veel te bieden voor jouw incentive en evenement. Zo geniet je van een stad waar een smeltkroes van culturen en invloeden bij elkaar komen. In Amsterdam kun je een authentiek oer Hollandse ervaring organiseren of juist super creatief en inclusief gaan. De stad kent tal van inspirerende private dining mogelijkheden, van de typisch Hollandse keuken tot de inspirerende wereldse keuken. Een boottocht door de grachten blijft een absoluut hoogtepunt, maar ervaar ook de bijzondere rooftops.

Creators of The Netherlands DMC for meeting, incentive, conference or event in The Netherlands  (3).jpg

Tip 2: Den Haag & Scheveningen

De kuststrook van Nederland is lang en uitgerekt. Een van de grootste badplaatsen is dan wel Scheveningen met haar prachtige hotels en mooie strandclubs. Een combinatie van Den Haag en Scheveningen voor jouw evenement of incentive is dan natuurlijk ook écht geweldig als je deze combineert met het Paleis van de Vrede. Daarnaast staat de stad natuurlijk wereldwijd bekend om het Internationale Gerechtshof. Tijdens jouw incentive of evenement is er in Den Haag ongelofelijk veel mogelijk, tijdens een speurtocht op de fiets of met een tuk tuk leer je Den Haag en Scheveningen goed kennen. Een absoluut hoogtepunt tijdens jouw incentive is een overheerlijk diner in de haven van Scheveningen.

Creators of The Netherlands _ Events in The Hague and Scheveningen.jpg

Tip 3: Rotterdam

Een van de hipste steden van de wereld, die je absoluut gezien of ervaren moet hebben. De stad staat bol van de prachtige evenementen locaties, geweldige hotels en bijzondere eetgelegenheden. Creators of Live weet maar al te goed hoe wij jouw evenement of incentive naar een absoluut onvergetelijke ervaring moeten maken. Een hoogtepunt in deze stad is wel met een RIB of de watertaxi over de Maas varen met hoge snelheid en te genieten van de prachtige vergezichten.

Creators of The Netherlands _ Events in Rotterdam.jpg

Tip 4: Maastricht

Maastricht is één van de meest bourgondische steden die je in Nederland kan vinden. Een heerlijke stad om jouw evenement of incentive te organiseren. Geniet van een uitgeruste overnachting in één van de luxe hotels en ontdek het glooiende land rondom deze stad. Maastricht ligt aan de maas en naast een boottocht over de Maas biedt de stad zelf ook vele hoogtepunten. Een teambuilding in de kazematten of geniet van een fantastisch diner bij Beluga. En op een steenworp afstand vind je Valkenburg waar je een unieke grotbike activiteit kunt organiseren.

Creators of The Netherlands _ Events in Maastricht.jpg

Tip 5: Leeuwarden

Nederland staat bekend om haar prachtige lage landen, onder zeeniveau. Weidse uitzichten, langs groene weilanden met koeien en paarden. Het typisch Hollandse beeld. Leeuwarden heeft als stad veel te bieden, huur bijvoorbeeld een authentieke praam of geniet van de mooie historische grachtenpanden of de 11fountains love. Een evenement of incentive in deze stad kan ook gecombineerd worden met onze hoofdstad, Amsterdam. Friesland, Leeuwarden staat natuurlijk ook bekend om de geweldige Elfstedentocht. Helaas hebben we deze al lang niet meer kunnen schaatsen, maar tijdens een teambuilding is het zeker aan te raden om enkele van deze plaatsen aan te doen. Dat kunnen we bijvoorbeeld met oldtimers of elektrische scooters doen.

Creators of The Netherlands _ Events in Leeuwarden.jpg
Jacco Verschoor - Creators of The Netherlands DMC.jpg

Jouw evenement en incentive in Nederland?

Creators of Live adviseert en organiseert de meest uiteenlopende exclusieve, high end evenementen en incentives; live experiences. Dit doen we wereldwijd en altijd op maat.

Dat betekent dat wij geen standaard programma’s verzorgen, maar kijken naar de wens en daarop inspelen. Immers is ons doel het overtreffen van de verwachting!

Neem contact op met ons team voor jouw ultieme live experience met ons DMC merk Creators of The Netherlands!

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.