Herfsttop meeting in Amsterdam

Creators of Live is bekend om haar global evenement management. Dankzij onze partners werd ons merk Creators of The Netherlands ingeschakeld om voor een internationale opdrachtgever de Herfsttop te organiseren in Amsterdam.

In November was het dan zover en konden we de gemaakte plannen tot uitvoering brengen voor onze opdrachtgever. Dit evenement had specifieke aandacht voor verbinden, genieten en smaakvolle belevenissen.

Onze opdrachtgever verbleef in het gracieuze Andaz Hotel Amsterdam by Hyatt aan de Prinsengracht. Dit luxueuze 5 sterren hotel werd de uitvalsbasis van deze Herfsttop. De opdrachtgever was een investeringsbedrijf, waarvan wereldwijd het team bij elkaar kwam.

Amsterdam net even anders!

Voor deze opdracht mocht Creators of The Netherlands out-of-the-box gaan! Zo konden we hen Amsterdam net even op een andere manier laten ervaren. We kozen voor de ingrediënten verbinden, genieten en smaakvolle belevenissen. En zo ontstond er een bijzonder programma in onze hoofdstad Amsterdam.

Aandacht voor exclusiviteit en high end.

De aanvraag werd door middel van een virtuele briefing doorgesproken. Al snel bleek dat het anders mocht zijn, exclusief en high end rekening houdend met een aantal exclusieve ingrediënten zoals verbinden, genieten en smaakvolle belevenissen.

Het decor van onze hoofdstad is hiervoor uitermate geschikt en met enkele recente openingen van private dinings wisten wij dit evenement naar een ander niveau te tillen. De persoonlijke begeleiding van onze event managers zorgden ervoor dat onze internationale gasten niets te kort kwamen.

Clientcase _ Autumn meeting in Amsterdam _ Creators of Live (2).jpg

"It's been a true pleasure working with Creators of The Netherlands! Thank you!"

De herfsttop in Amsterdam.

Onze internationale gasten arriveerde op verschillende moment in Amsterdam. Onze host coördinatie stond klaar op Schiphol Airport Amsterdam voor een warm en exclusief ontvangst. Binnen een mum en zonder vertragingen werden de gasten naar de juiste transfers gebracht.

De gasten arriveerden op tijd bij Andaz Hotel Amsterdam by Hyatt. Dit luxueuze en typische Amsterdamse 5-sterren hotel werd de uitvalsbasis van het evenement. Gedurende deze dagen werd er een bezoek gebracht aan het een zuster bedrijf, werd er overheerlijk gedineerd in mooie private dinings met uniek entourages en genoot men van prachtige vergezichten zowel vanaf het water als vanaf de Adam Toren.

Van wel bekende locaties tot een secret hide away dat recentelijk geopend werd in onze hoofdstad. En ter afsluiting werd er genoten van het prachtige uitzicht vanaf de Adam Toren. De echte waaghals kon nog even schommelen op het terras.

Clientcase _ Autumn meeting in Amsterdam _ Creators of Live (4).jpg

Bijzonder exclusief, high end bij ons in Amsterdam.

Het specialistische merk Creators of The Netherlands weet als geen ander om evenementen tot een succes te maken in Amsterdam en ook andere steden in Nederland. Creators of Live staat vooral bekend om haar wereldwijde eventmanagement. Toch is het telkens weer een nationale trots als we onze opdrachtgevers onze mooiste parels mogen laten ervaren.

Creators of Live is een creatief advies en organisatie bureau voor exclusieve, high end evenementen wereldwijd! Dit doen we met een sterk geworteld netwerk van kwalitatieve en uiterst bijzondere partners. Iedere partner vormt een schakel voor de ultieme beleving, voor het succes van Live Events en Live Communicatie. Allen gaan voor de ultieme blijvende herinnering!

Laten wij eens kennismaken voor een blijvende herinnering!

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.