Private dining event in Amsterdam tijdens Koningsdag!

Creators of Live adviseert en organiseert internationaal exclusieve, high end evenementen. Zo organiseerden wij tijdens Koningsdag in Amsterdam een bijzondere private dining event voor een bijzondere opdrachtgever uit de farmaceutische sector, als onderdeel van een internationale vergadering in Steigenberger Airport Hotel Amsterdam.

Wij stonden voor een hele uitdaging, privé dineren tijdens één van de drukste dagen in Amsterdam. Met Koningsdag is Amsterdam enorm druk, nationaal en internationaal trekt de hoofdstad van Nederland enorm veel bezoekers. Na 2 jaar in de ban van de pandemie, was Amsterdam extreem druk dit jaar.

Het vraagstuk én de uitdagingen!

Onze farmaceutische opdrachtgever klopte aan bij ons merk Creators of The Netherlands. De uitdaging een private dining, een gering budget en ook goede transfers. De hoofdstad van Nederland, Amsterdam is gedurende Koningsdag (27 april 2022) extreem druk. 2 jaar van pandemie maakten de viering voor de verjaardag van de Koning niet mogelijk. Dit voorjaar mocht het weer en er werd flink uitgepakt. Creators of The Netherlands stond voor de uitdagingen van beschikbaarheid, bereikbaarheid en het budget.

Een intensief samenwerkingstraject

Met de opdrachtgever gingen wij een intensief samenwerkingstraject aan. Hoewel de aanvraag redelijk rechtlijnig was, maakten de uitdagingen het lastig om het tot een succes te brengen! Gelukkig, vertrouwd Creators of Live DMC The Netherlands op een sterk en kwalitatief netwerk aan creatieve partners.

Sinds de pandemie ervaren wij veel last-minute aanvragen. Dit beperkt ons in de voorbereiding. Wij staan voor uitgedachte concepten en sterke ervaringen. Toen de opdrachtgever bij ons kwam was er slechts nog 1,5 week te gaan. Hierdoor doken we met de opdrachtgever in een intensief samenwerkingstraject om zodoende de beleving zo optimaal mogelijk te maken en de wensen te verzilveren.

Tijdens Koningsdag was de beschikbaarheid voor een private dining ontzettend moeilijk. Ook gezien het feit dat er een gering budget was afgegeven door onze opdrachtgever. Een gering budget, met de wens voor een luxe uitstraling en overheerlijk eten. We gingen dus opzoek naar de parel van Amsterdam. Tegelijk kwam de uitdaging van de transfers, want tijdens Koningsdag is het centrum van Amsterdam per auto of touringcar niet te bereiken.

Private dining event in Amsterdam _ Creators of Live (3).jpg
Private dining event in Amsterdam _ Creators of Live (4).jpg

De speld in een hooiberg werd gevonden!

Na een creatieve zoektocht werd de speld in de hooiberg gevonden. Onze bijzondere partner Restaurant Café van Puffelen maakte dit private dining event tot een bijzondere en overheerlijke avond. De transfers werden verzorgd en dankzij de ligging van Restaurant Café van Puffelen kwamen de transfers tot bijna voor de deur, op slechts 250 meter loopafstand vanaf op- en uitstap-locatie. De combinatie van dit zakelijke diner met de viering van de Koningsdag beloofde de garantie voor een bijzondere Amsterdamse belevenis.

“IT WAS A SPECIAL EVENING THANKS TO THE BEAUTIFUL PRIVATE DINING; THE DINNER WAS DELICIOUS AND THE ATMOSPHERE IN THE CITY DURING KING'S DAY. THANK YOU!”

Heb jij een uitdagend vraagstuk? Creators of Live gaat voor je door het vuur!

Wij houden van private dining evenementen, bijzondere meetings en internationale gasten. Het is onze passie om iedere uitdaging groot of klein tot een succes te maken, met interesse voor het gezelschap en respect voor de omgeving. Daarbij bekijken we iedere aanvraag vanuit de mogelijkheden en gaan we verder dan menige ander bureau.

Met onze DMC merken helpen wij je graag in Nederland, België en Luxemburg. Steeds weer is het onze roeping om vanuit de oorspronkelijke uitdaging het spel te veranderen, zodat ieder evenement succesvol is én dat had je vooraf zo niet verwacht! Live experiences die verwachtingen overtreffen en waar we ook nog eens rekening houden met overheerlijke details die jouw emoties prikkelen.

Heb jij een uitdaging? Wil je eens vrijblijvend met ons kennismaken of sparren? Laat het ons weten! Wij komen graag met je in contact.

Private dining event in Amsterdam _ Creators of Live (4).jpg

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.