Live evenementen: Impactvol voor lifetime herinneringen.

Creators of Live is een advies- en organisatiebureau voor evenementen met de wereld als decor. Met ons DMC-merk Creators of The Netherlands opereren wij binnen de landsgrenzen voor bijzondere evenementen. Een full-service organisatiebureau voor (brand) experiences, incentives, meetings, congressen en evenementen in Nederland. Wij werken volgens onze eigen creatieve, accurate en gastvrije werkwijze vanuit onze kernwaarden: liefde, interesse, respect en succes. Zo overtreffen wij verwachtingen en brengen wij verhalen tot leven!

We create live with you, and for you!

Van idee naar een bijzonder evenement

Creators of The Netherlands kent een groots netwerk binnen de landsgrenzen, gebaseerd op ruim 15 jaar ervaring. Van entertainment tot locaties en van sprekers tot av-leveranciers. Evenementen in Nederland kunnen in alle vormen terugkomen, zoals: personeelsevenement, klant evenementen, merkbelevingen, productlanceringen, (pers)evenementen en meer.

Creators of The Netherlands adviseert en organiseert evenementen vanuit een eigen werkwijze dat samenkomt op: creatief, accuraat en gastvrij. Met een flinke dosis ervaring en deskundigheid kennen wij onze kwalitatieve partners in de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Maastricht maar ook op in de minder bekende gebieden van onze land van Zeeland tot de Waddeneilanden en de Veluwe.

We ontwerpen evenementen vanuit jouw vraagstuk of idee. Dit kan te maken hebben met het versterken van de bedrijfsidentiteit, het stimuleren van behalen van bedrijfsdoelen, het vieren van een jubileum, het jaarlijkse bedrijfsfeest of het versterken van relaties met klanten of dealers. Gedurende het ontwerpproces voor jouw Event Design houden we rekening met duurzaamheid, inclusie en maken we op basis hiervan bewuste keuzes met onze partners. Zodoende streven we naar een bijzonder live evenementen dat de verwachtingen van de deelnemers zal overtreffen!

Creators of The Netherlands zet je in voor:

Creators of The Netherlands put uit een groots netwerk om jouw evenement succesvol te organiseren met hoogwaardige en kwalitatieve partners. Samen streven we naar het ultieme succes voor jouw gasten en de levenslange herinnering. Je zet ons in voor:

 

  • ·        Event Experience Design: van jouw vraagstuk vertalen we dit naar een bijzonder ontwerp voor jouw ultieme evenement of het nu gaat om een feestavond, kick-off evenement of klant evenement. Van jouw verhaal naar een Event Design Plan naar de volledige organisatie.
  • ·        Wij zoeken en boeken de juiste congres-, meeting- of evenementen locatie. Dit kan een vaste locatie zijn of een camping of jouw eigen bedrijfsterrein.
  • ·        We bouwen op een groots en vertrouwd netwerk aan creatieve partners van AV-leveranciers, tenten verhuurders en stand bouwers, aankleding en decoratie, entertainment en sprekers. Je kunt het zo gek niet bedenken! Wij hebben een antwoord.
  • ·        Catering; uiteraard kennen we ook de lekkerste, mooiste en duurzaamste cateraars van ons land. Steeds weer zorgen zij voor de smaakvolle invulling van onze evenementen.
  • ·        Transfers; internationale gasten op je evenement? Dan verzorgen we de transfers vanaf het treinstations of vliegveld naar de evenementen locaties. Liever met het hele bedrijf een groots feest elders? Ook dan werken wij met vaste partners voor een comfortabel of juist out-of-the-box transfer naar de locatie.
  • ·        Hosts; Een evenement is niet compleet zonder de vriendelijke glimlach van onze gastvrouwen en gastheren. Zij betoveren iedere gast met hun charmes.
  • ·        Entertainment en artiesten; van de DJ’s tot specifieke muzikanten. Een accordeonist op de grachten van Amsterdam of een prachtig opera duo in een oud klooster. We bedenken authentiek, maar ook zeer creatieve concepten voor een spectaculair evenement.

 

En naast al deze diensten is er vast nog wel het een en ander wat je graag zou willen weten. Want hoe verzorgen we de branding van jouw bedrijf of merk, bijvoorbeeld? Ook daarvoor hebben we partners voor het bouwen van een registratie website, een app en het tastbaar maken van jouw uitingen. Dus schroom niet jouw vragen aan ons te stellen! Wij gaan voor je door het vuur.

Creators of The Netherlands voor Live Events

Je hebt ons dus voor de totale organisatie van jouw evenementen. Het adviestraject van een vraagstuk, verhaal of boodschap naar het ontwerpen van jouw Event Design plan. Al dan niet met een passend live communicatieplan rondom jouw evenement voor een extra lange top-of-mind strategie.

Wij werken voor bedrijven in Nederland als Internationale bedrijven die graag Nederland ontdekken. Wij laten je Nederland ervaren door onze ogen. Zodat we zeker weten dat het je aan niets ontbreekt.

Een baanbrekend en spectaculair evenement op het oog? Daar draaien we onze handen zeker niet voor om. Je hebt een idee maar weet niet hoe? Wij wel! Of ben je gewoon benieuwd wie we nu eigenlijk zijn? Laat het weten.

We maken graag kennis met je.

 

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.