Incentives in Nederland.

Creators of Live is gespecialiseerd in Global Event Management. Met Creators of The Netherlands bieden we specialistische en specifieke kennis van ons eigen land voor een bedrijfsuitje, personeelsweekend of incentive in ons eigen mooie Nederland.

We bouwen op de expertise en deskundigheid van ruim 15 jaar in de event & hospitality industrie. Zodoende ben jij als opdrachtgever verzekerd van een kwalitatieve partij voor de organisatie van jou unieke incentive, personeelsweekend en bedrijfsuitje. Van Amsterdam naar Maastricht, en van de Veluwe tot de Waddeneilanden of van Utrecht naar Middelburg.

Tal van concepten hebben we al eens bedacht en georganiseerd. Graag brengen we onze creatieve, accurate en gastvrije werkwijze ook voor jouw unieke incentive in Nederland tot uiting.

De organisatie voor een levenslange herinnering.

In een steeds veranderende wereld ontdekken we nieuwe parels van locaties tot andere partners die jullie incentive tot een onvergetelijk evenement maken. Stretch de incentive met een actief live communicatie plan, waarbij alle medewerkers, partners en of dealers van jullie bedrijf verbonden worden aan jullie bedrijf en de uiteindelijke incentive.

Vanuit een advies en organisatiebureau benaderen we ieder concept om (merk)verhalen tot leven te laten komen, weten we de kern-boodschap over te brengen op de genodigden en versterken we de bedrijfsidentiteit. Een incentive is de ideale gelegeheid om de hele organisatie mee te krijgen bij het realiseren van de nieuwe bedrijfsdoelen, de bedrijfsmissie en vooral de visie. Vergroot dit met een communicatie plan, op deze wijze verzeker je organisatie van een steeds terugkomende activatie en bindt dit zowel de huidige als nieuwe medewerkers aan jouw bedrijf.

We bereiden ons voor op een mooie en langdurige samenwerking. Zodat we de levenslange herinnering voor iedere genodigde kunnen garanderen en daarbij de verwachtingen overtreffen.

Een incentive in Nederland gaat niet alleen over tulpen en klompen.

Nederland heeft zoveel meer te bieden dan alleen tulpen en klompen. Echter zijn de authentiek Hollandse tradities vaak een de middelen voor een perfecte incentive in Nederland, vooral voor de internationale gasten. Maar Nederland heeft zo veel meer te bieden; denk aan onze internationale export, zoals onze DJ’s, Heineken en diverse speciaalbieren, onze vooruitstrevendheid op het gebied van duurzaamheid en inclusie, de overweldigende creativiteit die je overal terugvindt.

Nederland is een prachtig land voor een bijzonder bedrijfsuitje, personeelsweekend en incentive. Denk eens aan een heerlijk weekend met elkaar op de Waddeneilanden met een blokart rally, of ga op bijzondere wijze naar Forteiland Pampus en ontdek de historie van het eiland, Maak er een weekend Maastricht van en ga grot biken of daag ons uit voor een Rangrover Adventure Experience op de Veluwe. We schudden de mogelijkheden uit onze mouw! Ben jij benieuwd wat wij voor jou ontwerpen?

Je hebt ons van in- tot incentive.

Creators of The Netherlands kun je inzetten voor een deel of de totale organisatie van jullie incentive, bedrijfsuitje of personeelsweekend. Dit doen we met aandacht, creativiteit en passie voor het vak. Benieuwd naar onze accurate, creatieve en gastvrij werkwijze? Je hebt ons voor:

  • ·        Advies en organisatie traject voor jullie incentive, bedrijfsuitje of personeelsweekend.
  • ·        Zoeken en boeken van hotel- en evenementenlocaties
  • ·        Begeleiden en voorzien van het creatieve communicatieplan voor en na de incentive.
  • ·        Ontwerpen en organiseren van de beleving voor jouw medewerkers.
  • ·        Boeken en faciliteren van 1001-verschillende leveranciers die allen betrokken zij bij deze levenslange herinnering.
  • ·        Uitnodiging en registratie proces van de genodigden.
  • ·        Duurzame en bewuste keuzes voor een betere incentive.
  • ·        Faciliteren van hybride en/of online faciliteiten tijdens de incentive.
  • ·        Ontwerpen, ontwikkelen en selecteren van de juiste partners voor teambuilding en workshops.

 

Creators of The Netherlands a full-service advies en organisatiebureau.

Creators of The Netherlands is een full-service advies en organisatiebureau oftewel de one-stop-shop. Net hoe je het wil noemen, maar wij adviseren, begeleiden en organisatie ieder evenement tot het gewenste resultaat; de levenslange herinnering, waarbij verwachtingen worden overtroffen!

Wij bedenken, ontwerpen en organiseren totale ervaringen en belevenissen. Waarbij we rekening houden met het doel van jouw bedrijf, zoals het versterken van de bedrijfsidentiteit of het realiseren van gestelde bedrijfsdoelen. Zo kun je kiezen voor alleen een incentive of de impact hiervan vergroten met een live communcatie-traject. Als creatief advies en organisatiebureau weten wij hoe wij (merk)verhalen laten leven!

Hoe mogen wij jouw medewerkers verrassen?

Laten we kennismaken.

 

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.