(Merk) Belevingen: van verhaal naar ontroering.

Creators of Live is een creatief advies en organisatiebureau voor live evenementen en live communicatie. Dit doen we wereldwijd, maar met Creators of The Netherlands doen we dit vooral binnen onze eigen landsgrenzen voor merken en organisaties. Wij laten (merk) verhalen tot leven komen. We doen dit vanuit onze kernwaarden: liefde, respect, interesse en succes!

Verhalen komen tot leven tijdens een ultieme beleving. Die bij de gasten aanzet tot ontroering en gedragsverandering. Dit doen we voor de blijvende herinnering door het stimuleren van de zintuigen. Een nieuw product lanceren en je gasten overtuigen om jouw product te kopen? Een nieuwe dienst presenteren? Fans of ambassadeurs realiseren bij je dealers en klanten? Bedrijfsdoelen presenteren tijdens een kick-off evenement of incentive.

Wat het doel ook is, het gaat om de basis en de juiste briefing. Dat zet ons aan tot een creatief Event Design concept voor jouw merk of bedrijf. Het Event Design is de basis van de ultieme (merk) beleving.

Creators of The Netherlands zet je in voor

Creators of The Netherlands is een creatieve DMC (Destination Management Company). Je kunt op ons vertrouwen voor een deel of de totale organisatie van je Live evenement. Waar zet je ons bij in?

  • ·        Creatief Event Design met o.a. bewuste keuze voor duurzaamheid en inclusie
  • ·        Advies en onderhandelingen bij creatieve partners voor het beste voorstel
  • ·        Content, website, app en Live communicatie in de aanloop, tijdens en na afloop van jouw evenement
  • ·        Zoeken en boeken van de juiste evenementenlocaties, hotels of vergaderlocatie
  • ·        Bedenken en ontwikkelen van (teambuilding) activiteiten en private dinings
  • ·        Samenwerkingen met partners voor entertainment, sprekers, aankleding en audiovisueel
  • ·        Transfer organisatie en coördinatie van jouw gasten naar de gewenste locaties
  • ·        Randdiensten zoals o.a. koeriers, hosts, beveiliging en giveaways
  •  

Je hebt met Creators of The Netherlands een specialist binnen Nederland die de wegen kent naar lokale kwalitatieve en creatieve partners. Met hen trekken we gezamenlijk op om het succes voor jouw evenement te waarborgen. Zodoende ben je verzekerd van de juiste partner!

Een beleving in de laagste landen

Een beleving in de laagste landen ter wereld. Dat kun je aan ons goed overlaten. Creators of The Netherlands is specialist in de organisatie van live evenementen en live communicatie. Speciaal voor de zakelijke doelgroep concentreren wij ons in de meeste gevallen op MICE, oftewel Meetings, Incentives, Congressen, Evenementen en (Brand) Experiences.

Dit doen we niet alleen voor de nationale opdrachtgever, maar juist ook voor de internationale opdrachtgevers. We spreken hier over MKB, Organisaties en Multinationals. Voor hen zijn wij de specialist in de organisatie van de meest uiteenlopende evenementen in Nederland. Of het nu gaat om een merk of product lancering voor het nationale publiek of juist voor internationaal genodigde gasten in Nederland. Veelal worden deze evenementen georganiseerd in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam. Onze kennis rijkt hierbij verder van Maastricht tot Groningen en van de Wadden Eilanden tot Zeeland. Dus of het nu in één van onze prachtige grote steden mag plaatsvinden of juist op het platteland? Creators of The Netherlands is jouw specialist.

Wat het doel of de boodschap ook is

Aan het organiseren van een (merk) beleving of evenement ligt vaak een doel of boodschap te grondslag. Wat deze ook mag zijn, we duiken in de briefing en het DNA van de organisatie of het merk. Samen bouwen we aan een intensieve relatie waarbij het uiteindelijk (merk) beleving tot uiting zal komen.

We doen dit met tal van partners en toeleveranciers. Maar voor jou biedt dit vele voordelen om te werken met Creators of The Netherlands. Wij klusteren alle partners, doen de onderhandelingen en verwerken de centrale facturatie. Zo heb je 1 partner voor een 1001 mogelijkheden, omdat we het graag makkelijker maken!

Laten we starten vanuit jouw (merk) verhaal.

Plan alvast een kennismaking of stuur ons een e-mail.

 

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.