Wereldwijd evenementen management: onze diensten.

Creators of Live is een creatief advies en organisatiebureau voor wereldwijd evenementen management. Denk hierbij niet alleen in wereldwijde bestemmingen, maar ook in grenzeloze mogelijkheden. Wij laten onze passie voor live communicatie en live evenementen graag voor onze zakelijke opdrachtgevers werken.

Het decor? Dat is dus de wereld! De mogelijkheden? Die zijn oneindig! Wat jouw vraagstuk ook is door onze gastvrije, creatieve en exclusieve benadering weten we dit tot een succes te brengen, een levenslange herinnering voor iedere deelnemer.

Met onze diensten bedoelen we dan ook live evenementen in de breedste zin van het woord, eventueel aangevuld met een ijzersterke activatiecampagne, oftewel live communicatie! Zo organiseren wij voor onze zakelijke (nationale & internationale) opdrachtgevers; vergaderingen, incentives, congressen en symposia, evenementen en (brand) experiences. Daarnaast kent Creators of Live haar "DMC-merken" (Destination Management Company). Maak ook kennis met onder andere; Creators of The Netherlands, Creators of Belgium en Creators of Luxembourg.

Entertainment for groundbreaking corporate events with Creators of Live.jpg

De weg naar jouw live evenement.

Een vraagstuk omzetten in de ultieme toegevoegde waarde is niet eenvoudig. Daarom zijn wij niet zomaar een advies en organisatiebureau, maar beschikken wij over eindeloze creativiteit en een stevig internationaal netwerk aan partners. 15 jaar ervaring in de internationale evenementen en gastvrijheidsbranche gaf ons het inzicht de expertise beschikbaar te stellen voor onze opdrachtgevers op het gebied van live communicatie en live evenementen.

Een succesvol live evenement valt en staat met het vraagstuk en onze exclusieve, gastvrije en accurate aanpak. Als creatief advies en organisatiebureau mengen wij ons graag in gesprekken tussen de belanghebbenden; denken wij mee en openen wij deuren waar anderen dit niet doen. Wij maken graag het verschil! Jij toch ook? Wij zoeken de kaders van je vraagstuk op, duiken erin en benutten de voordelen voor jouw unieke live evenement.

Voor een duurzame beleving.

Vanuit onze kernwaarden; liefde, interesse, respect en succes. Maken we steeds weer een bewuste keuze, dit doen we niet alleen. Dit doen we in overleg met onze opdrachtgever en onze partners. Met respect voor de aarde trachten wij zo veel mogelijk bewuste keuzes te maken voor een duurzame levenslange herinnering. In printwerk kijken we naar recyclebaar papier, houden we onze eigen CO2 afdruk zo laag mogelijk en sturen wij onze eigen Corporate Social Responsibility.

Bij het creatieve proces van een Event Experience Design plan verwerken we bewuste keuzes als een “Beneficiair Activiteit”, maken we bewuste keuze voor recyclebaar drukwerk, motiveren wij onze partner tot no-waste en streven we naar kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Organize live events with a consious mind for sustainability _ create of better _ Creators of Live.jpg

Grensverleggende zakelijke evenementen Landsgrenzen schrikken ons niet af! Met ruim 15 jaar ervaring en een kwalitatief netwerk aan partners wereldwijd adviseren, creëren en organiseren wij evenement overal ter wereld. Een congres, vergadering, incentive of een anders evenement in New York, Singapore of Dubai? Creators of Live volgt geen gebaande paden en kent zeker geen grenzen. Wij nemen risico’s en pionieren: in binnen- en buitenland.

Incentive event organization with Creators of Live for meetings, incentives, conferences and events..jpg

Wereldwijd evenementen management voor jouw organisatie.

Creators of Live adviseert en organiseert live Evenementen wereldwijd. Zo bieden wij jouw organisatie de mogelijkheid om één vaste partner te selecteren voor de complete organisatie van jullie evenementen. Dit scheelt ruis in jullie inkoop systeem en schept vertrouwen in de samenwerking voor toekomstige evenementen. Daarbij investeren wij ons in de bedrijfscultuur om zodoende de evenementen naadloos op de corporate identiteit aan te laten sluiten.

Eens sparren over de grenzeloze mogelijkheden? Wat is jouw vraagstuk? Eens kennis maken?

Plan een vrijblijvende afspraak.

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.