Congresorganisatie

Nieuwe kennis delen, bewustwording rondom een thema creëren of relaties met elkaar verbinden. Congresorganisatie is het antwoord op veel vraagstukken, maar vraagt veel van een event manager of werkgroep. Hoe weet je zeker dat je jouw doelen na het congres kunt afvinken? Door te gaan voor een win-win-win situatie. Creators of Live for the win(s): exclusief en altijd doeltreffend.

Live communicatie en impactvolle organisatie

Draagvlak, verbinding, activatie, live communicatie, creativiteit en impactvolle organisatie voor jouw congres en exhibitions. Vaak is de wat binnen een werkgroep of corporate eventmanager glas helder, maar weet je ook hoe? Hoe ga je de echte verdieping met je doelgroep aan? Hoe creëer je oprechte communicatie met impact? Hoe houd je de boodschap helder? Hoe zet je draagvlak om in activatie? Hoe maak je van jouw doelgroep fans of ambassadeurs? Hoe resulteert jouw congres in een absolute win-win-win situatie? Maak kennis met ons team en informeer vrijblijvend over onze mogelijkheden om jou te ondersteunen bij de congresorganisatie.

Plan een kennismaking.

Wij maken van ieder doelgroep fans of ambassadeurs

Creators of Live is jouw adviseur in én organisator van een uniek congres. Van de juiste live communicatie naar activatie van de doelgroep. De hoogste mate van creativiteit resulteert in de ultieme impact voor de deelnemers. Of het hierbij gaat om kennisoverdracht, een nieuwe propositie, je profileren als specialist binnen jouw branche of je doelgroep leren en trainen. Wij houden het gewenste eindresultaat op het vizier en werken daar naartoe. Wij bieden jou die absolute win-win-win situatie, altijd door middel van topsamenwerkingen tussen opdrachtgevers en onze exclusieve partners.

Inhoudelijk en praktisch: van advies tot groots succes

Als inhoudelijke partner denken we mee, adviseren en creëren we doeltreffende communicatie voorafgaand, tijdens en na afloop van jouw congres. Wij verdiepen ons niet alleen in de boodschap, maar zijn ook benieuwd naar de doelgroep en organisatie. Dat is fundamentele informatie om toegevoegde waarde te garanderen. Fundamentele informatie om verwachtingen te overtreffen.

Praktisch zijn wij jouw partner voor het opvolgen en verwerken van registraties, verzorgen van badges en de volledige planning van jouw congres in binnen- of buitenland. Na afloop zijn wij er voor het meten van de resultaten én het vieren van de successen.

Win-win-win situatie voor jullie congres

Onze creativiteit, accurate en gastvrije benadering in de onze werkwijze zit hem in het oprecht willen verbinden van de deelnemers met jouw bedrijf, organisatie of instelling. En hierdoor streven we naar het realiseren van de absolute toegevoegde waarde binnen de werkgroep of met de event-afdeling. Door ideeën te durven omzetten in concrete plannen, realiseren wij ongekende win-win-win situaties voor onze opdrachtgevers:

  1. Voor de organisatie: Wij zetten je doelgroep en achterban om in fans of ambassadeurs.
  2. Voor het leven van iedere genodigde, door oprechte communicatie en een zuivere boodschap.
  3. Voor een duurzame beleving en een levenslange herinnering; door draagvlak en betrokkenheid te realiseren onder alle stakeholders.

Wij gaan ver voor jouw congresorganisatie! Ga je met ons mee?

Voor iedere congresorganisatie gaan wij ver en tot het uiterste. Letter, door verder te denken dan allen de landsgrenzen of de onmogelijkheden. Door ons te verdiepen in de DNA van jouw organisatie of associaties; de boodschap en de behoefte van jouw doelgroep. Samen met onze exclusieve partners en samen met jou starten we het creatieve en doeltreffende proces naar jouw unieke congres, waarbij de verwachtingen van de genodigden worden overtroffen!

Wij gaan tot het uiterste. Neem je ons mee?

 

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.