Congres support: voor de totale congres beleving

Je organiseert een congres of neemt deel aan een groots, seminar, exhibitie of congres. Waar ook ter wereld zetten wij onze kennis en organisatietalent in voor de perfecte organisatie van het sociale programma van jouw congres. Dit doen we vanuit onze kernwaarden: liefde, interesse, respect en succes met een creatieve, gastvrije en accurate werkwijze.

Hou de totale controle en focus op de gehele congresorganisatie door de nevenactiviteiten en het sociale programma rondom het congres, seminar of exhibitie uit te besteden. Met congres support faciliteren wij de organisator in het zoeken en boeken van private dinings, teambuilding activiteiten, ervaringen en belevenissen, transfers van de gasten.

Van congres support naar congresorganisatie

Creators of Live is een creatief advies en organisatiebureau voor Live communicatie en Live evenementen. Dit doen we in Nederland en op verre bestemmingen en alles daartussenin. Altijd en overal met een accurate, gastvrije en vooral creatieve benadering. De hoge mate van creativiteit komt terug in alle facetten. Dankzij ons gevestigde netwerk aan partners wereldwijd halen we steeds weer het beste in onszelf naar boven voor de ultieme beleving van onze gasten.

Tijdens congres support leven we een deel van onze mogelijkheden, ter ondersteuning van de eventafdeling of de werkgroep die betrokken is bij de organisatie van het totale congres. Zo faciliteren wij transfers voor de deelnemers, activiteiten op bestemming, private dinings, client cocktail events en social dinners. Daarnaast is er altijd de kans om ons last-minute in te schakelen voor aanvullende aankleding bij de evenementenlocatie, airconditionings inhuren, bloemist en audiovisuele partners in te schakelen.

Congres van European Society for Medical Oncology

Tijdens ESMO 2022 werd de hulp van Creators of Live ingeschakeld voor de coördinatie van het sociale programma. Creators of Live ontfermden zich over transfers, private dinings, teambuilding activiteiten in Parijs en bracht hiermee de congresbeleving voor ruim 400 gasten tot een succes.

Tegelijk werd onze ondersteuning ingezet voor het inhuren van 12 airconditionings voor het koelen van de evenementenlocatie, EXPO Porte de Versailles. Ook realiseren we diverse live communicatieprojecten van het drukken van flyers tot canvassen voor aparte vergaderingen buiten het programma om.

Creators of Live werd ingezet als een verlengstuk van de organisator.

Van aanvullende wensen tot je persoonlijke vliegende kiep.

Tijdens congres support zijn er verschillende keuzes die de opdrachtgever kan maken. Zo kunnen we enkel de reserveringen faciliteren die gewenst zijn voor transfers, vergaderlocaties, hotels, restaurants, private dinings en meer. Uiteraard is het ook mogelijk om je vaste eventmanager mee te nemen, om van daaruit de boekingen ook last minute te checken en na te gaan. Dit laatste adviseren we altijd aangezien onze eventmanagers flexibel en zelfs op het allerlaatste moment nog in staat zijn een reservering succesvol te plaatsen. Daarbij kan een extra eventmanager als vliegende kiep ingezet worden tijdens de organisatie van jouw congres. Zodoende heb je als organisator altijd extra handen bij de hand en ben je verzekerd van een toegewijd persoon voor het goede verloop van jouw congres, exhibitie of seminar.

Houd jij de focus op jouw congres? Dan doen wij de rest.

Met Creators of Live zet je eventmanagers in voor jouw congres support dit kan zowel in Nederland als op verre bestemmingen en alles daartussenin. Met de flexibele kracht en de ‘know how’ die je daarmee aanwent ben je verzekerd van een perfecte totale congres beleving voor jouw deelnemers. Of het hierbij gaat om een groot congres, exhibitie of seminar. Creators of Live haalt graag de handen uit de mouwen om ervoor te zorgen dat het jouw deelnemers aan niets ontbreekt.

Neem contact op.

 

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.