Evenementen: Meetings, Incentives, Conferences, Events

MICE is de afkorting voor internationaal zakelijke evenementen van congressen tot incentives en van vergaderingen tot evenementen. Creators of Live is een creatief advies en organisatiebureau voor live communicatie en live evenementen wereldwijd.

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en organisatie van de verschillende type evenementen binnen MICE, zowel in Nederland, België of Luxemburg als wereldwijd. Wij bieden onze opdrachtgevers een betrouwbare partner voor alle zakelijke evenementen.

Meetings met Creators of Live

Van een vraagstuk tot unieke exclusieve vergadering met de wereld als decor. Vertel ons het onderwerp, het doel en de achtergrond van jullie te plannen boardmeeting, vergadering of offsite meeting.

Creators of Live gaat opzoek naar een passende bestemming, wij onderzoeken de mogelijkheden. Vinden de juiste locatie op bestemming, zoals een vergaderlocatie of hotelaccommodatie. Liever een creatieve out-of-the-box locatie of juist standaard en gedegen? Exclusief of high end?

Mag jouw vergadering eens anders dan normaal? Mogen we out-of-the-box en geef je ons carte blance? Dan gaan wij tot het uiterste!

Incentives met Creators of Live

Een incentive is een motivatie prikkel om bepaalde doelen te behalen. Dit kunnen de doelen van jullie bedrijf of afdeling zijn. Door een incentive te bieden aan de medewerkers of aan je relaties geef je extra motivatie, om de gesteld doelen van jullie organisatie te behalen.

Een incentive kan zich uitdrukken in een feest, een teambuilding activiteit of een bijzondere blijvende herinnering ergens dichtbij thuis of ver weg en daartussenin. Creators of Live ontwerpt graag de beleving in nauw overleg met haar opdrachtgevers en exclusieve partners. Benieuwd hoe wij dit doen?

Conference of Congres met Creators of Live

Kennisoverdracht is vaak de basis van een congres of conference. De deelnemers wordt geprikkeld over nieuwe kennis, congressen zie je dan ook veelal bij farmaceutische bedrijven, zorginstellingen, instituten of associaties.

Met Creators of Live heb je een partner voor een lifetime. Wij gaan met je mee waar ook ter wereld om jouw congres of een gedeelte van je congres in goede banen te leiden. Zo verzorgden wij in Parijs het sociale programma voor ruim 400 deelnemers tijdens het congres van European Society of Medical Oncology. Organisatie en ondersteuning voor een congres? Je hebt ons voor de totale organisatie of een gedeelte.

Evenementen met Creators of Live

Steeds weer unieker, creatiever en net weer anders dan de vorige keer: verrassen met aandacht! In de wereld van live evenementen zijn er talloze verschillende type evenementen, het succes? Dat hangt af van de creativiteit en de totale organisatie.

Met Creators of Live heb je een partner wereldwijd voor jullie “Global Evenementen Management”. Zie ons als het verlengde van jullie interne eventmanagers en voor de kleiner organisaties zie je ons als jullie vervanger van de evenementen afdeling. Dat doen we wereldwijd; online, hybride en live.

Door onze creatieve, gastvrije en accurate aanpak zijn wij thuis in de organisatie van kantoor openingen, merk belevingen, product presentaties, year-start-meetings of kick-off evenementen en nog veel meer. Ons doel voor jouw evenement? Het overtreffen van verwachtingen!

Jullie eventpartner voor Live.

Of je nu een grote organisatie bent met een eigen evenementen afdeling of een organisatie waarbij de secretaresse het evenement organiseert of een kleinere organisatie zonder organisatietalenten? Met Creators of Live heb je een eventpartner voor Live, of het nu om deel of de totale organisatie van je evenement gaat.

Met een internationaal creatief advies en organisatiebureau ben je verzekerd van een kwalitatief netwerk aan partners, geen vervuiling in je (financiële) administratie (omdat je steeds een andere leverancier nodig hebt), en heb je een partner die zich als een kameleon meegroeit met jullie organisatie.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een samenwerking? 1 partner met 1001 mogelijkheden? Informeer dan vrijblijvend. Wij maken graag kennis met je. 

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.