Online Evenement

Online evenementen zijn – soms noodgedwongen – hipper dan hip. Als Creators of Live events beseffen we ons dat het soms niet anders is. Wij kennen alle mogelijkheden in de online wereld, dus ook van online of hybride zakelijke evenementen maken we een overweldigend succes. Het succes van jouw online evenement ligt recht voor je neus. Go get it!

Online events: uitdaging of onvergetelijk succes?

Wij zijn Creators of Live: live communicatie, live events en vooral live succes. Online evenementen zijn dan ook totaal anders. Minder interactie, geen locatie of bestemming als basis en de noodzaak van concretere content zorgen voor uitdagingen. Uitdagingen waar Creators of Live óók online en hybride een onvergetelijk succes van maakt. Wij zien kansen om online events, netwerkmomenten en teambuilding extra krachtig te laten zijn. Hoe? Door onze succesformule: de communicatievorm en invulling perfect laten aansluiten bij het doel en het resultaat.

Als creatief advies- en organisatiebureau werken we met een uniek en intensief adviestraject. Bij iedere stap betrekken we je waarbij we samen met onze exclusieve partners jouw boodschap vertalen in een perfecte uitvoering. Doeltreffendheid staat voorop. Altijd! Zo worden ook online evenementen een levenslange herinnering voor iedere deelnemer.

Ervaar het succes van online mogelijkheden

De wereldwijde pandemie heeft ervoor gezorgd dat online en hybride evenementen niet meer zijn weg te denken. Ondanks onze vergaande liefde voor live, spelen wij maximaal in op de online mogelijkheden. Voor hoeveel procent is thuis werken of remote werken de standaard bij jouw organisatie?

Een bijkomend voordeel van een online of hybride evenement is dat deze ondersteund in de totale communicatiemix. Zo hoef je een live evenement niet meer als ‘one-off’ te organiseren maar kun je door kleine online of grotere hybride evenementen opvolging geven aan het unieke live evenement. Dit is vooral een perfecte toevoeging wanneer live evenementen in het teken staan van verbinden, inspireren en motiveren. Zo kunnen diverse online en hybride evenementen van extra toegevoegde waarden zijn tijdens de incentive campagne of jullie brand experience.

Maak kennis met een legio aan mogelijkheden. Maak kennis met de onvergetelijke online evenementen van Creators of Live!

Creatief en bijzonder online evenement

Creators of Live adviseert in alle mogelijkheden om jouw online & hybride evenement tot een groot succes te maken. Dat die mogelijkheden eindeloos zijn, is een understatement. Vertrouw op ons, onze kennis en ons advies, dan zorgen we samen voor een levenslange digitale herinnering voor iedere deelnemer!

Neem contact met ons op.

Online and hybride event management with Creators of Live  (1).jpg

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.