Intern online evenement

Soms noodgedwongen en soms vanuit duurzaam oogpunt zeer succesvol. Een intern online evenement kan bijdragen aan de identiteit van jullie bedrijf. Dit door juiste communicatie en een gedegen organisatie. Creators of Live adviseert en organiseert voor de juist invulling met een succesvolle impact!

Intern online evenement

Op afstand verbinden is de beste online keuze die je zakelijk kunt maken. Ter ondersteuning van de event manager of event afdeling van jouw organisatie stimuleert én verbindt Creators of Live de juiste partijen voor een intern online evenement.

Een intern online evenement kan dienen als kennisoverdracht, het presenteren van de nieuwe bedrijfsstrategie of juist ter gelegenheid van het vieren van successen. Tijdens de pandemie omarmden we de technologische toepassing in de evenementen mix. Hoewel wij een passie en voorliefde hebben voor live evenementen is een intern online evenement een perfecte duurzame toevoeging voor organisaties waarbij de medewerkers remote of vanuit huis werken.

 

Online samenkomen ter ondersteuning van Live evenementen

Hoeveel van jouw medewerkers werken thuis of remote? Hoeveel medewerkers van jouw organisatie werken in het buitenland? Wat is de verhouding tussen thuiswerken of werken op kantoor? Moet de boodschap ‘in person’ overgebracht worden of kan dit online?

Online & hybride evenementen zijn een fijne toevoeging in de evenementen mix. Naar ons inziens zijn online en hybride evenementen perfect ter ondersteuningen aan de Live evenementen. Niet alleen dragen online en hybride evenementen bij aan het overbrengen van informatie, het versterken van de corporate identity en bedrijfsstrategie maar zijn ze vaak ook een duurzame invulling.

Voor de pandemie volgende een reeks aan live evenementen elkaar zich op. Nu, we met elkaar – soms noodgedwongen – de technologie voor online en hybride evenementen hebben omarmd, is deze kennis en kunde een ultieme toevoeging om zo duurzamer en gerichter live evenementen te organiseren.

 

In het nieuws! Uniek online evenement

Kruip met het management in de huid van ‘Jinek of Beau’ en ontwikkel je eigen talkshow. Een onvergetelijk online webinar waar jouw bedrijf of organisatie de kennis over een onderzoek, onderwerp of nieuwe bedrijfsstrategie deelt met de medewerkers en belanghebbenden. Dit met een ronde tafel setting en vanuit een prachtige studio, zowel op jullie locatie als in een extern ingerichte studio.

Wij adviseren je bij het verzamelen en inzetten van content over lopende projecten, interactieve infographics, polls en vragen. Voor een pakkend script duiken we diep in de (interne) communicatie, sales, marketing, werkplezier en innovaties. Zo delen we de nieuwe bedrijfsstrategie of presenteren we de kennis uit een onderzoek.

Een talkshow online kan voor meerdere doeleinden ingezet worden. Vaak zien we dit terug bij grote internationale opdrachtgevers, met medewerkers in het buitenland. Ook helpen we farmaceutische bedrijven en overheidsinstellingen bij het delen van kennis over een onderwerp of visie via een online evenement.

Jouw organisatie in het nieuws! Hoe bijzonder is dat?!

 

Online workshops

Met online workshops raak je verschillende doelen, maar vooral ijzersterke verbinding, bevlogenheid, competentieontwikkeling en tomeloze inspiratie. Wat is je doel? Wat wil je overbrengen? Onze fantastische trainers en coaches stemmen iedere unieke workshop hierop af. Een greep uit de mogelijkheden? Denk aan een workshop of cursus online presenteren, zakelijk tekenen, cartoon strips, Loesje posters, online goochelen of de Nieuw-Zeelandse Haka Experience.

 

Een intern online evenementen: zie het als kruisbestuiving

Het inzetten van een intern online evenement kan resulteren in bijzondere kruisbestuiving van online naar ‘in person’. Tijdens een intern online evenement wordt er niet alleen veel gezonden, maar juist ook ontvangen door interactieve polls, vragen en opdrachten. Tegelijk kan deze data weer inzichtelijk gemaakt worden, om bij een volgend evenement op terug te komen of juist in de communicatie na afloop van het evenement.

Als de nieuwe bedrijfsstrategie met gestelde doelen gepresenteerd worden via een online intern evenement dan is het zinvol om de informatie die gepresenteerd wordt, te koppelen aan de nieuw verkregen informatie tijdens het online evenement. Door een intensief campagne plan kun je dit vervolgens op meerdere fronten binnen de organisatie tot uiting laten komen. Zelfs tijdens een tussentijdens live evenement.

 

Een intern doelgericht evenement

Creators of Live is een creatief advies en organisatiebureau voor live evenementen en live communicatie. Wij adviseren in het voor traject bij een online event plan, waarbij we een hele campagne verzorgen rondom de nieuwe bedrijfsstrategie of de kennis uit een bepaald onderzoek. Uiteraard kunnen we hierbij ook de organisatie op ons nemen voor jullie online intern evenement of de talkshow.

Met een creatieve, gastvrije en vooral accurate werkwijze zorgen wij ervoor dat ieder evenement succesvol wordt georganiseerd en bouwen we het gehele traject door middel van een doelgerichte campagne. Laten we jullie (online) eventbeleving nog grootser maken; start met een vrijblijvende kennismaking.

 

 

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.