Online relatie evenement

Soms noodgedwongen, maar ook steeds vaker een bewuste keuze! Een online relatie evenementen draagt bij aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf, je diensten en/of je product. Op een sterke wijze deel je in korte tijd de belangrijkste facetten van je organisatie en ga je de interactie aan met je jouw relaties. Een online relatie evenement is een laagdrempelige manier om op afstand te verbinden met je relaties.

Onze populairste online (en hybride!) relatie evenementen

Het rondetafelgesprek. Verbind deelnemers met experts en zorg ervoor dat ze samen dieper ingaan op de inhoud van een product of innovatieve werkwijze. Of deel kennis van experts en onderzoekers aan tafel met het publiek online. Dit concept uitermate geschikt voor overheidsinstellingen, farmaceutische organisaties en overheidsinstellingen.

De talkshow. Aan een echte grote talkshow tafel presenteren deelnemers zich en vertellen alles over hun visie op de te bespreken inhoud. Aanvullende genodigden? Een dagvoorzitter, moderator of opdrachtgever. Een talkshow is uitermate geschikt voor het delen van een nieuwe bedrijfsstrategie, het versterken van de corporate identity en het vast stellen van de ambitie van de organisatie. Nodig hierbij collega’s uit om hun ervaringen te delen en maak de online bijeenkomst interactief.

De expertsessie. Haak experts of sprekers uit de branche aan om te enthousiasmeren en informeren over het centrale onderwerp. Denk aan een nieuwe dienst, innovatieve werkwijze of algemene toegevoegde waarde voor de markt. We sturen deelnemers vragen en polls voor relevante en waardevolle informatie. Begrijpen je relaties wat jouw doel is met dit online relatie evenement? Door een expertsessie positioneer je jouw organisatie als leider binnen jullie vakgebied.

Online brainstormen. Ontvang informatie van relaties met dit waardevolle online relatie evenement. Waar staan we? Waar bieden we toegevoegde waarde? Hoe maken we ons – ook in het nieuwe normaal – onmisbaar? En wat is de visie van relaties op onze service van afgelopen jaar? Bijzondere, persoonlijke vragen leiden tot een berg aan input. Het gewenste resultaat? Concrete nieuwe acties en oplossingen voor nóg meer succes!

 

Verbinden in een drukke tijd? Een online relatie evenement kan de oplossing bieden.

In een drukke periode laten we ons vaak ontmoedigen door de onmogelijkheden. Creators of Live gaat opzoek naar de mogelijkheden en zoemt in op wat wel kan. Een online relatie evenement kan een oplossing bieden in de schaars beschikbare tijd bij opdrachtgevers en andere belanghebbenden.

Wat jouw event vraagstuk ook is, wij kijken met je mee. Bedenken verlekkerde en passende Event Design plannen zowel live, online en hybride. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we eens vrijblijvend kennismaken.

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.