Online teambuilding

Online tref je veelal tal van mogelijkheden voor een online teambuilding activiteit. Echter welke activiteit sluit aan bij jouw gewenste resultaat? Gaat het om verbinden, motiveren of juist om het ontwikkelen van competenties? Leg het bij ons voor en wij zorgen voor een succesvolle invulling.

Online teambuilding

Een bunch aan ideeën en inspiratie van Google, schud je zomaar het ene na het andere idee voor een online evenement uit je mouw. Is dat wel de juist manier? Sluiten al die ideeën wel aan bij het doel?

Creators of Live neemt je mee én ontzorgt in de wereld van online teambuilding. Denk hierbij aan het zoeken en boeken van een teambuilding die aansluit bij het doel van jullie teambuilding. Gaat het om deze gezelligheid? Even samen een online escape room spelen? Of gaat het om het ontwikkelen van competenties? En kan hierbij een veel doordachtere online teambuilding de uitkomst zijn?

Daarbij kan het ook zijn dat de online teambuilding een onderdeel is van een online evenement. Hierdoor kunnen we ook een online teambuilding inzetten als energizer. Wat je vraag ook is, wij hebben een antwoord voor de juiste match.

Online teambuilding inzetten voor waardering

Een Online Summer Festival, muziek bingo, pub quiz of een show vol muziek en entertainment? Wij draaien onze hand hier niet voor om. Daarnaast bieden we overheerlijke gezamenlijke thuiswerk-lunches, virtuele ontbijtjes, een digitale borrel of diner box bomvol waardering. En natuurlijk gezond en duurzaam.

Online teambuilding voor meer verbinding

Waar je ook werkt vanuit huis of vanuit een flexwerkplek? Online teambuilding draagt bij aan de verbinding. Behaal opdrachten en werk samen met het team. Enkele voorbeelden? Wat dacht je van een online treasure hunt, workshop of escape room.

De mix van competenties en competitie

Een competitieve online teambuilding gericht op het ontwikkelen van competenties. Een succesformule! Wij zorgen voor een exclusief borrel- of lunchpakket, remote games als Project Arrow of Race around the World én een portie doeltreffendheid.

Meer focus op het ontwikkelen van vaardigheden en competenties? Ga voor een online zakelijke tekenworkshop of cursus online presenteren. Of juist focus op een beetje meer competitie en samenwerken? Dat vullen we in met een Team Quiz Challenge of online moordspel.

Werk aan vitaliteit met effectieve online teambuilding

Te weinig live contact en communicatie. Voor Creators of Live een nachtmerrie, maar ook schadelijk voor de vitaliteit van medewerkers. Laat je uitdagen door een online personal trainer of richt je met ons op een hybride vitaliteitsteambuilding game. Wij zorgen voor goedgevulde knapzak en onvergetelijke organisatie.

Online teambuilding; creatief en steeds weer vernieuwend

Creators of Live adviseert in alle mogelijkheden om jouw online teambuilding tot een groot succes te maken. We putten uit een wereld van exclusieve partners om gezamenlijk een creatieve en steeds weer vernieuwend online teambuilding voor jou te kunnen organiseren. Dat die mogelijkheden eindeloos zijn, is een understatement. Laten we bij het begin beginnen: een kennismaking!

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.