Opening of Jubileumfeest: een reden voor een feest.

Zojuist een nieuw pand aangekocht? Betrek je binnenkort een nieuw bedrijfspand? Vier het groots met een openingsfeest. Heeft jullie bedrijf een prachtig jubileum te vieren? 10, 15, 25, 50, 75 jaar of misschien wel 100 jaar en Koninklijk? Het jubileumfeest van alle tijden, dat vraagt om een creatieve invulling.

Tijdens een openingsfeest of jubileumfeest is de organisatie een hele uitdaging! Wij zorgen voor een levenslange herinnering, de ultieme belevenis en vooral een megasucces voor jullie bijzondere mijlpaal!

Het jubileumfeest van alle tijden!

Ben je van plan een jubileumfeest te organiseren? Niet zomaar een feest maar het feest van alle tijden? Speciaal voor jullie 10, 15, 25, 50 75 of het koninklijke 100 jaar? Bij Creators of Live gaat het om de ultieme belevenis, een levenslange herinnering. Zowel voor het bedrijf, de medewerkers en alle genodigden.

Jubileum evenementen organiseren wij in uiteenlopende aantallen van 50 tot 1000+ gasten. Van een zakelijke receptie tot een open dag, waarbij iedereen welkom is. Creators of Live denkt mee in standaard event concepten, maar ontwikkeld ook hoogwaardige vernieuwde Event Design plannen. Het doel: voor iedere gast een levenslange herinnering!

Een openingsfeest zonder twijfels

Het openen van je bedrijf of het nieuwe bedrijfspand. Een openingsfeest of openingsevenement is niet alleen erg leuk, maar kan ook bijdragen aan de naamsbekendheid van je bedrijf. Door het toepassen van ons creatieve advies en concept traject ontwikkelen wij bijzondere Event Design plannen.

Een plan voor jouw openingsfeest, dat niet gemist kan worden! Zonder twijfels, dus! Creativiteit, aandacht en impact staan centraal bij een unieke openingsevenement; van een standaard feestavond tot een familiedag of laat je verrassen door onze creatieve concepten, met als doel een levenslange herinnering voor iedere gast.

WIJ VOLDOEN NIET AAN VERWACHTINGEN, WIJ OVERTREFFEN DEZE!

Het jubileumweekend, om nooit te vergeten!

Geen grote aantallen, maar alleen exclusieve gasten uitnodigen? Gasten, Relaties of Medewerkers, zij die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf. Met een jubileumweekend realiseer je niet alleen een levenslange herinnering maar ook een duurzame beleving met je relaties en genodigden.

Creators of Live begrijpt de waardering die je graag terug geeft aan je genodigden. Zij zijn de pilaren waar jouw bedrijf op draait of het nu medewerkers, dealers of opdrachtgevers zijn. Een jubileum weekend organiseer je exclusief, high end voor de gasten die waarde toevoegen aan jouw organisatie. Een onvergetelijk en overtroffen beleving is dan het enige wat telt!

De formule voor jouw opening of jubileum.

Creators of Live denkt in creatieve event design concepten en deze voeren wij ook graag uit! Niet alleen is het ons doel dat jou evenement een levenslange herinnering wordt, maar gaan wij ook graag een duurzame relatie met je aan. Duurzaamheid, dat komt terug in al onze evenement plannen! Niet voor niets staats formule voor: Aandacht, Beleving, Creativiteit, Duurzaamheid en Exclusiviteit.

Sparren over jouw openingsfeest of jubileumweekend? Laten we beginnen bij het begin, een kennismaking.

Neem contact op.

 

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.