Jubileumweekend: dat mag gevierd worden.

Een jubileumweekend of jubileumfeest organiseren omdat jullie bedrijf zoveel jaren bestaat? Een jubileum vier je om medewerkers en/of relaties te binden aan je organisatie of om hen te bedanken voor hun inzet. Jullie organisatie bestaat al 10, 25, 50 of misschien wel 75 jaar? Welk bijzondere leeftijd het ook mag hebben, gevierd worden dat mag het zeker.

Creators of Live is een creatief advies en organisatiebureau voor live communicatie en live evenementen. Dit doen we zowel in Nederland, naar exotische bestemmingen en daartussenin. Door onze exclusieve, gastvrije en uiterst creatieve aanpak maken wij ieder evenement tot een blijvende herinnering, waarbij verwachtingen worden overtroffen.

Aandacht, creativiteit en waardering!

Het jubileumweekend mag georganiseerd worden om de bijzondere leeftijd van jullie bedrijf of organisatie te vieren. Wij begrijpen als geen ander dat hier aandacht, creativiteit en waardering centraal mogen staan. Het doel? Een blijvende herinnering, waarbij verwachtingen van de deelnemers worden overtroffen.

Het organiseren van een jubileumweekend is leuk, maar brengt ook zeker risico’s met zich mee. Er zijn ongekend veel details om rekening mee te houden. De creatie, organisatie en productie van het jubileumweekend kun je met een gerust hart overlaten aan Creators of Live.

Wij zorgen ervoor dat het ook een feestje voor de organisatoren uit jullie bedrijf wordt!

Waar en hoe organiseren we het jubileumweekend?

Het jubileumweekend wil je organiseren, maar waar begin je en hoe lang van tevoren? Je start op het moment dat je de briefing van de directie krijgt. Dat is het startsein dat je een partner in armen neemt. Creators of Live maakt er een feestje van, want samen met jullie zal een intensief traject ontstaan om het jubileumweekend maximaal te benutten.

Stretch het jubileumweekend. We adviseren je altijd om bullets en hightlights veelvuldig te communiceren. Het jubileumweekend is niet alleen maar leuk, maar ook een ideale spin-off voor toekomstige doelen bij het behalen van de bedrijfsresultaten. Wij denken met je mee in het live communicatie traject in de aanloop naar jullie jubileumweekend.

Ook adviseren we over de organisatie van het jubileumweekend en houden we rekening met alle facetten. Wat is binnen belangrijk binnen de identiteit van jullie organisatie? Wat zijn de interesses van jullie medewerkers en/of relaties? Mag het ‘anders dan anders’ of houden we het degelijk? Welke once in a lifetime experiences gaan we toepassen? Op welke manier verbinden we de genodigden nog sterker aan de organisatie? Zijn er gasten die extra in het zonnetje gezet mogen worden?

Bij de organisatie van het jubileumweekend houden we rekening met alle facetten en proberen we voor iedereen de ervaring zo uniek mogelijk te maken. Een blijvende herinnering, waarbij verwachtingen worden overtroffen!

Inspiratie voor het jubileumweekend of jubileumfeest?

Creators of Live reist over de hele wereld en komt in aanraking met verschillende culturen. De creativiteit en invloeden van deze plekken en culturen brengen we samen in onze creatieve Event Experience Design plannen. Zo ben je verzekerd van een uniek jubileumfeest én een bijzonder jubileumweekend.

Daarbij is het voor ons essentieel om na de organisatie van een fantastisch jubileumfeest én een jubileumweekend altijd met elkaar te evalueren. We streven naar de perfecte organisatie met een uitmuntende meerwaarde voor jullie organisatie, is dat gelukt? Dan zijn wij door het dolle heen!

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze inspiratie? Ontdek onze creatieve Event Experience Design plannen voor jullie jubileumfeest of jubileumweekend. Begin met een vrijblijvende kennismaking.

Plan een afspraak.

 

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.