Hola Madrid: voor jouw incentive of evenement

Madrid is de hoofdstad en ook de grootste stad van Spanje. De stad is de op 4 na grootste stad van Europa en kent vele mogelijkheden voor jouw incentive of evenement in Madrid. Creators of Live is een advies en organisatiebureau voor live evenementen en live communicatie, dit doen we wereldwijd.

Een unieke beleving in Madrid gaat niet alleen over de Flamenco of Tapas maar kun je op vele manieren anders bekijken. Voor diegene die voor de eerste keer naar Madrid gaan is de Flamenco natuurlijk een must-visit. Ben je er al vaker geweest dan zijn er tal van unieke en bijzondere belevenissen te organiseren die net even anders zijn.

Wanneer je een incentive organiseert in Madrid is het aan te raden hier 3 tot 4 dagen voor uit te trekken. Dit geeft je voldoende tijd om de stad echt te ervaren. Organiseer je een evenement? Dan ligt het aan het karakter van het evenement. Wat het ook mag zijn, in Madrid dompelen wij je onder in de Spaanse Magie.

Incentive of Event in Madrid, Spain _ Hola Madrid! _ Creators of Live (5).jpg

Creatieve wandeling door Chueca.

Tijdens jouw incentive in Madrid gaan van de gebaande paden. In deze tour onder leiding van David stappen we in de diverse en bruisende wijk Chueca. De wijk staat onder andere bekend om haar grote diversiteit aan boetiek winkels, galerieën, theaters en in de avond haar veelzijdigheid aan bars en clubs. Daarnaast is dit ook écht de wijk waar de meeste kunstzinnige van Madrid wonen en/of werken. Tijdens de wandeling nemen wij je mee langs de diverse bezienswaardigheden en duiken we diep in de Chueca. Waar de anekdotes, weetjes en fijne verhalen tot je komen. Samen met David openen we enkele galerieën speciaal voor jou. Waar de kunst je meeneemt in creativiteit, ontroering en aanzet tot denken. Niets is standaard en deze unieke tour wordt bezegeld met een overheerlijk drankje met tapas op één van de bijzondere hotspots. Ben je wel eens bij een fashion designer in zijn/haar atelier geweest? Vandaag heb je wellicht geluk!

Een locatie met een bijzonder verhaal

Wij werken samen in Madrid met een exclusieve partner, zij beheren verschillende unieke locaties in Madrid voor vergaderingen en evenementen. De locaties vertellen je een verhaal zowel modern als diep in de geschiedenis. In één van de meest prestigieuze straten van Salamanca in Madrid treffen we een bijzondere locatie. Aan de gevel kun je dit nog niet zien, maar éénmaal een stap naar binnen ga je terug naar Gouden tijden. Het gebouw is gebouwd door Francisco de Cubas in de 19de eeuw en is gevestigd op de eerste verdieping met 5 balkons die uitkijken op de straat Jorge Juan. Een bijzondere locatie, uitermate geschikt voor vergaderingen, trainingen, product presentaties of een private social drink. Uiteraard verzorgen wij dit met één van onze fantastische cateraars in Madrid.

Incentive of Event in Madrid, Spain _ Hola Madrid! _ Creators of Live (4).jpg
Incentive of Event in Madrid, Spain _ Hola Madrid! _ Creators of Live (3).jpg

Dineren met een grandeur uitstraling!

Exclusief in Madrid? Nou ga dan zeker met ons mee naar hét restaurant waar je geweest moet zijn in Madrid. Tegenover de eerdergenoemde bijzonder locatie is het unieke en bijzondere restaurant Amazonico te vinden. Eenmaal door de deuren waan je je een weg in het Amazone regenwoud. Een prachtig interieur dat je in een intieme sfeer laat komen. Het interieur is ontworpen door interieurarchitect Lazaro Rosa – Violan. En het menu is geïnspireerd op een samensmelting van de Braziliaanse, Argentijnse, Chinese, Japanse en Peruaanse keuken. En kijk er niet gek van op, want je kunt hier zomaar de meest beroemde personen tegen het lijf lopen. Cheers met een prachtige en overheerlijke cocktail! Puur genieten.

Een evenement of incentive in Madrid?

Creators of Live adviseert en organiseert bijzondere live evenementen en live communicatie wereldwijd. Wij bouwen op een groots internationaal netwerk, waar we steeds weer de unieke plekken en bijzondere tips vandaan halen. Dit doen we met en zonder onze creatieve partners.

Wij reizen en ontdekken veel, waardoor we steeds weer bijzondere evenementen voor onze gasten kunnen organiseren. We gaan naar bijzondere plekken en ontdekken mooie verhalen. Raakt het ons dan vermelden we het in onze Limitless Experiences.

Bij het organiseren van een incentive in Madrid kennen we tal van opties om ervoor te zorgen dat je een werkelijke bijzondere belevenis ervaart. Een belevenis dat leidt tot een levenslange herinnering! Is de Spaanse markt een uitkomst voor jouw merk of product? Een exclusieve productlancering in één van de iconische gebouwen van de stad, organiseren wij graag. Overal en altijd met impact, immers wij laten jouw verhaal tot leven komen!

Incentive of Event in Madrid, Spain _ Hola Madrid! _ Creators of Live (1).jpg

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.