Incentive campagnes: motiveer, analyseer en stimuleer.

Een succesvolle medewerkers incentive programma gaat niet alleen over de uiteindelijke incentive. Dit is een langlopend communicatieprogramma: ‘de reis naar de ultieme beleving!’ Gedurende de campagne wil je je team prikkelen, enthousiasmeren, motiveren en stimuleren om de gestelde bedrijfsdoelen te realiseren. Zodoende vergroot dit de productiviteit en worden verkoop kansen gerealiseerd. Goede campagnes zetten het sales & marketing team op scherp, zorgen dat het productieteam aan de motor blijft staan, zet de financiën positief scherp en creëert een samenhorigheid in de gehele organisatie.

Creators of Live is een creatief advies en organisatiebureau voor live communicatie en live evenementen. Van de vraag tot de organisatie en reflectie met gevolg voor een nieuwe incentive campagne, wij zijn er voor jou!

Motivatie evenement of reis.

Een incentive of incentive reis is een middel de medewerkers of relaties te stimuleren om een bepaalde prestatie te leveren. Dat kan zijn voor medewerkers intern, maar ook voor dealers of zelfs voor opdrachtgevers. De incentive of incentive reis hoeft dus niet alleen om beloning te gaan, maar kan ook breder ingezet worden; versterken van de corporate identity, teambuilding creëren, inspireren, kennis vergroten en uitwisselen, energie creëren en vooral het positief stimuleren van verschillende afdelingen, dealers of relaties tegelijk.

De kick-off van jullie incentive campagne

Bij de incentive campagne richten we ons vooral op de communicatie naar het de ultieme beleving. De incentive campagne begint altijd met een start moment, dit kan ook tegelijk met de afronding van de incentive campagne van vorig jaar. Voor iedere incentive campagne wordt er een unieke slogan bedacht, desgewenst ook een logo en wordt er gekeken naar de mogelijkheid om de incentive campagne breed in te zetten, zowel intern als extern.

Gedurende het communicatie traject wordt er geanalyseerd, maar vooral geprikkeld, geënthousiasmeerd en positief beïnvloed. Het doel? Behalen van de resultaten die aan de incentive gekoppeld zijn. De communicatie kan via nieuwsbrieven, sociale media, apps, intranet en tal van andere media. Bij het vaststellen van de incentive campagne kijken we ook naar live communicatie en tastbare momenten om te blijven verrassen en te motiveren.

Teasers in de incentive campagne.

Live communicatie en tastbare momenten zijn ook wel de 'teasers'. Kleine hints, verrassingsmomenten eventueel entertainment. Dit om tijdens de incentive campagne, medewerkers, dealers en eventueel klanten gemotiveerd te houden voor de reis naar die ultieme beleving! Die was al begonnen bij de Kick-off.

Zo vullen we dit aan met een muts of sjaal voor die ultieme incentive reis in Lapland of IJsland. Verzorgen we een borrel met pinxthos als de ultieme beleving in Bilbao mag zijn, met overheerlijke wijn uit de Rioja. Zorgen we voor groeipost als de incentive naar de Baltische bossen gaat. Of krijgt iedereen een mooie Franse baret of een kleine Eifeltoren voor die ultieme incentive in Parijs. Zo kunnen we oneindig door blijven gaan met ideeën en verrassende elementen die we toevoegen aan de incentive campagne.

Stretch jij graag jouw incentive? Wil je het blijven analyseren? Motiveer en enthousiasmeer je jouw medewerkers of relaties om de bedrijfsresultaten te behalen? Wij adviseren en organiseren met je mee.

De reis naar de ultieme belevening

Het realiseren van een ultieme beleving waarbij verwachtingen worden overtroffen en doelen behaald worden duiken wij gedurende de periode in de DNA van jullie corporate identity. Zie ons dan ook als het verlengstuk van jullie organisatie, om de incentive of incentive reis succesvol te organiseren en te faciliteren bij de volledige incentive campagne.

Benieuwd hoe dit eruit ziet voor jouw organisatie? Klaar voor de reis naar de levenslange herinnering? Ben je er klaar voor om alle bedrijfsresultaten te behalen en zelfs te overtreffen? Dat doen wij ook! Zet in op een unieke incentive campagne en neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking.

Plan een afspraak

 

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.