Internationale evenementen; wereldwijd dus!

Creators of Live is een creatief advies en organisatiebureau voor live communicatie en live events. Dit doen we wereldwijd, in eigen land of naar exotische bestemmingen en daartussenin. Je hebt ons voor de totale organisatie met bemiddeling voor de reis en hotel, maar ook voor een deel daarvan. Dikwijls hebben onze opdrachtgevers hun vaste reisteam of reispartner aan boord. Dan is het fijn dat je tickets en hotel direct regelt via de centrale inkoop.

Een creatief advies en organisatie voor jouw internationale evenement ter plaatse op bestemming? In eigen land met internationale genodigden of naar een bestemming waar alle deelnemers samenkomen. Of het nu gaat om een exclusief boardmeeting of summit, of het gaat om het verbinden van je medewerkers of juist een productlancering of een merkbeleving ter plaatse.

Ruim 15 jaar; wij schrikken niet terug!

Ruim 15 jaar ervaring in de internationale evenementen en gastvrijheid industrie schrikt ons niet af van unieke uitdagingen. Zo organiseerden wij al eens een uniek client cocktail event op een luxueuze rooftop van Parijs. Zorgden we voor een netwerk event in Berlijn, met een urban vibe als onderdeel van een congres. En brachten we verschillende belanghebbende samen van een multinational tijdens een exclusieve private dining in Dubai. De reizen naar de bestemming werden geregeld door de vaste reispartner, en wij namen het ultieme event aan als onze uitdaging!

Creatief, Exclusief of Duurzaam? Geen eenheidsworst.

Creators of Live werkt vanuit de kernwaarden, liefde, interesse, respect en succes. Daarbij gaan steeds weer voor een uniek Event Experience Design plan. Waarbij we rekening houden met de wensen en ervaringen van alle belanghebbende. Of het nu gaat om exclusief, duurzaam, klassiek of een combinatie daarvan. Geef ons de ingrediënten en de kaders om mee te werken. Wij verdiepen ons in de vraag, pluizen deze tot de bodem uit. Veranderen in kameleons, zodat de corporate identiteit of het merk gaat leven. En presenteren een ultieme internationaal evenement plan, steeds opnieuw en steeds uniek!

Een internationaal evenement organiseren? Wij zijn er voor jou!

Een internationaal evenement organiseren, de vliegtickets en het hotel is nog wel te doen. Hoe kom je aan die sprankelende en ogenprikkelende locatie, waar vind je die ultieme duurzame partner en hoe maak je het evenement beter dan de vorige?

Creators of Live werkt vanuit een Global Evenementen Management aanpak. We kennen onze exclusieve partners, werken dagelijks met de meest uiteenlopende organisaties en weten op kwaliteit te scoren! Wij geven jou de focus over de gasten, sparren met jou over de inhoud en zorgen dat het ter plaatse aan niets zal ontbreken. Waar? Je zegt het maar, geen uitdaging is ons te gek!

Neem contact op.

 

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.