Boardmeetings & Vergaderingen; thuis of wereldwijd.

Met een creatief advies en organisatiebureau organiseer je unieke en bijzondere vergaderingen en boardmeetings. Thuis in eigen land of naar exotische bestemmingen of daartussenin. Voor belangrijke vergaderingen kan het fijn zijn uit de vertrouwde omgeving te zijn, dit versterkt de creativiteit en weerhoud je van ruis op de werkvloer.

Creators of Live bouwt op een stevig netwerk van kwalitatieve partners internationaal. Dit zijn onder andere hotels, evenementen locaties, eventmanagers ter plaatse, AV-partners en activiteiten organisatoren. Zo organiseerden wij eerder al eens een bijzonder exclusieve boardmeeting in Dubai tot een succesvol live evenement en een levenslange herinnering.

Van grove schets tot boardmeeting.

Bij het plaatsen van jouw vraagstuk is het belangrijk dat wij inzage krijgen in de achtergrond, het onderwerp en het doel van jouw boardmeeting. Is er al een plek gekozen door het management? Of wil je dat wij onderzoeken waar jouw boardmeeting het beste kan plaatsvinden? De locatie van jouw boardmeeting is afhankelijk van de wensen, de deelnemers en het doel.

Voor de boardmeeting faciliteren we desgewenst in vliegtickets en accommodatie, uiteraard staat het je vrij dit eveneens rechtstreeks met jullie vaste inkooppartner te realiseren. Creators of Live duikt graag in het vraagstuk en verkent de mogelijkheden voor de vergadering of boardmeeting ter plaatse en bouwt daar omheen het sociale programma van teambuilding activiteiten tot exclusieve private dinings.

De verzorging en inhoud van jouw boardmeeting

Creators of Live heeft een passie en specialisme voor global event management. Dankzij onze partners zijn wij in staat alle facetten succesvol in te vullen. Zo onderzoeken we de plek of locatie, verzorgen we de reis of transfers van de deelnemers, adviseren we bij de hotelaccommodatie en faciliteiten we de vergaderlocatie (in eigen land of elders in de wereld).

Geef je ons een gedegen briefing over het onderwerp en het doel van jouw boardmeeting? Moeten er beslissingen vallen? Wat is in grove lijnen de inhoud van jouw meeting? Waar komen de deelnemers vandaan? Enkele vragen die ons helpen bij het onderzoeken van de juiste bestemming voor jullie boardmeeting of vergadering.

Naast het inhoudelijke deel van de boardmeeting of vergadering adviseren wij ook bij een informeel element toe te voegen in de vorm van een private dining, galadiner of teambuilding activiteit. Dit versterkt de onderlinge band en maakt jouw boardmeeting memorabel. Door onze accurate, gastvrije en creatieve aanpak overtreffen wij de verwachting van ieder deelnemer!

Jullie boardmeeting of vergadering extra bijzonder?

Een boardmeeting, vergadering of off-site extra bijzonder maken? Check! Dat doen we maar al te graag door het inzetten van exclusieve partners en het ontwerpen van een uniek concept. Geef je ons jullie wensen of geef je ons “carte blance”? Dan gaan we voor het uiterste!

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Kennismaken of vrijblijvend sparren over jouw aanvraag? Neem dan contact met ons op.

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.