Jaarlijks en kwartaal top vergaderingen

Eens per jaar of ieder kwartaal een top vergadering organiseren voor het hoger management of de board? Een top vergadering wordt bepaald door de aanwezige gasten en belanghebbenden, daarbij wordt de inhoud bepaald door verschillende vraagstukken in het hogere management en de board.

Een top vergadering organiseren wij graag voor onze zakelijke opdrachtgevers. Hierbij weten wij als geen ander dat discretie en vertrouwelijk omgaan met de informatie essentieel is. Creators of Live organiseerde al verschillende summits voor haar opdrachtgevers aangevuld met unieke teambuildings en private dinings.

Details en aandacht voor een top vergadering.

Een top vergadering valt en staat niet alleen met inhoud, de boodschap en de deelnemers. Daar komt een vlekkeloze organisatie bij kijken. De top is het hogere management of de board, veelal van een multinationale organisatie. Zij komen samen op een bestemming die complimenterend is aan de inhoud van het programma. Vanuit de inhoud wordt de summit georganiseerd.

Aandacht en oog voor detail komen dan samen, want de belanghebbenden zijn van ongekende waarde voor het juiste resultaat tijdens een summit. Creators of Live heeft hiervoor een passende invulling en een zeer accuraat, gastvrij en exclusief plan van aanpak om dit tot een succes te leiden.

Het internationale karakter van een top vergadering.

Als de top van een organisatie bij elkaar komt, wil dat dikwijls zeggen dat de top vergadering een internationaal karakter heeft. De gasten komen uit verschillende landen van verschillende kantoren van de organisatie. Tijdens een top vergadering worden kwartaalcijfers besproken, gestuurd op het volgende kwartaal en komen er diverse acties uit voort voor de toekomst.

Door de reisbewegingen van de internationale belanghebbenden zijn een goed hotel, unieke vergaderlocatie, exclusieve teambuilding en uitmuntende private dinings bijzondere ingrediënten. Door de persoonlijke aandacht en oog voor detail van het event bureau ontzorgen wij daarmee de facilitator van de organisatie. Zodoende zal Creators of Live inspelen op de exclusieve belevenis voor haar gasten.

Kick-off top vergadering, kwartaal vergadering of top summit?

De boodschap, het doel en het gewenste resultaat zijn belangrijk voor een creatief voorstel van jullie top summit. Of het nu gaat om een kwartaal top vergadering, kick-off top meeting of juist om een jaarlijks top vergadering. Creators of Live heeft oog voor details, om zodoende een vlekkeloze organisatie van de top summit te waarborgen.

Benieuwd naar de creativiteit? Een passend voorstel voor jullie summit?

Sparren over de mogelijkheden?

 

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.