1 jaar voor live events en live communicatie!

Creators of Live is een creatief advies en organisatie bureau voor oogstrelende en bijzondere evenementen. Na ruim 15 jaar ervaring in de internationale hospitality en eventbranche startte Jacco Verschoor zijn bedrijf. 

Creators of Live is opricht vanuit de visie om bijzondere live evenementen en levenslange herinneringen te bouwen voor de opdrachtgever; wereldwijd! Om dit te realiseren werken we via een intensief traject, waarbij alle details samenkomen. Wij geloven erin dat door een nauwe en transparante samenwerking met de opdrachtgever en onze creatieve partners, live events naar een hoger niveau getild worden en de boodschap, het doel of het moment groots en impactvol is.

Creators of Live vanuit een absoluut doel!

Creators of Live is opgericht sinds 1 juli ‘21 voor het absolute doel; het organiseren van wereldwijde evenementen voor haar opdrachtgevers en daarmee het realiseren van levenslange herinneringen; duurzaam, divers en inclusief, exclusief en high end.

Daarnaast biedt Creators of Live ook drie merken; DMC Nederland, DMC BeNeLux en DMC The Gambia. Deze drie bijzondere merken zijn ingericht vanuit onze kennis en expertise samen met onze lokale creatieve en kwalitatieve partners. Via deze merken bieden we bijzondere, duurzame en passievolle evenementen aan in Nederland, België, Luxemburg en The Gambia; West Afrika.

1 year Creators of Live _ So many Live events and Live communications (8).jpg

Change the game met Creators of Live

Vanuit onze passie denken wij in mogelijkheden. Zo zetten we onmogelijkheden om in duurzame en succesvolle kansen. Wij adviseren en denken mee tot en na de organisatie van jouw live event. Ook vergaarden we onze kennis en expertise tijdens de pandemie op het gebied van online en bijzondere tastbare communicatie. Door middel van deze expertise wisten we sinds de oprichting bijzonder online evenementen te organiseren, toffe teambuilding activiteiten en bijzondere motivaties door middel van tastbare communicatie en relatiegeschenken.

Trots en dankbaar voor al onze opdrachtgevers die geloven in "The Magic of New Beginnings!" en daarmee ons het vertrouwen gaven voor hun bijzondere live evenementen en live communicatie.

Uiterst creatief met een sterk en kwalitatief netwerk!

Internationaal is Creators of Live vertegenwoordigd door verschillende partners. Zij presenteren ons bureau aan hun opdrachtgevers. Gezamenlijk bouwen we verder aan de missie van ons bedrijf om steeds het verschil te maken; vanuit onze kernwaarden: liefde, interesse, respect en succes!

Door het wereldwijde netwerk bieden wij een groots en stevig fundament. Zo bieden we onze zakelijke opdrachtgever een veilige en kwalitatief thuis voor bijzondere evenementen; sales events, kick offs & year start meetings, boardmeetings, incentive events, openingsevenementen en congres ondersteuning. Voor de particuliere opdrachtgever organiseren wij graag passievolle, oogstrelende en bijzondere gebeurtenissen waar ook ter wereld, zoals; een bruiloft, verjaardag of bijzondere viering.

Steeds komt het op hetzelfde neer en maken we duidelijke keuze tijdens het ontwerpen van het event experience design plan. Bewuste keuzes die op hetzelfde neerkomen voor; duurzaamheid, gezonde catering, sociale impact en no-waste.

1 year Creators of Live _ So many Live events and Live communications (13).jpg
1 year Creators of Live _ So many Live events and Live communications (9).jpg

1 year for live events and live communications!

1 jaar voor live evenementen en live communicatie. Wij zijn ongelofelijk dankbaar voor alle opdrachtgevers die ons vertrouwen en de gunning gaven in het afgelopen jaar. Inmiddels zijn we sinds het versoepelen van de maatregelen al ruim 20 events verder. En we groeien gestaag door.

Een bedankje is dan wel op zijn plaats, en zo hebben wij ons eigen bijzondere Creators Pen en Creators Notebook. Wit en goud, omdat we staan voor zuiver, transparant en succes samengevoegd met onze kernwaarden. Deze zijn voor jou; wij sturen je ons cadeau graag toe op brengen het persoonlijk langs. Geef je ons je adres of maken we een afspraak?

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.