Jacco Verschoor; Creators of Live een Masters Member

Het doel: Unieke belevenissen creëren die bijdragen aan het leven van iedere gast of deelnemer door exclusieve, high end evenementen, zowel nationaal als internationaal. Creators of Live is een creatief advies en organisatiebureau. Sinds juli toegelaten, door de Masters Advisory Board, tot MASTERS LEAGUE; de absolute top van Nederland.

MASTERS LEAGUE een onderdeel van Masters HQ.

Masters League is de netwerkclub van Masters HQ. Bekend van de Masters EXPO voorheen de Miljonair Fair. Een unieke premium beurs waarbij jaarlijks het exclusieve en luxe segment bij elkaar wordt gebracht in Rai AMSTERDAM. Als member van Masters League presenteert Jacco Verschoor, Creators of Live in het premium segment van Nederland. Een bijzonder netwerk van ondernemers, influencers, CEO’s en succesvolle carrière tijgers!

In de nieuwsbrief van Masters HQ.

Afgelopen week (donderdag 9 september jl.) werd Jacco Verschoor voorgesteld als “Member van de week” in de nieuwsbrief, via de sociale mediakanalen en op de website van Masters HQ. De nieuwsbrief werd toegestuurd aan de nieuwsbrieflezers, leden en top 300 Masters Companies. Tijdens het interview beantwoorde Jacco Verschoor slechts de volgende vraag; Waarom MASTERS LEAGUE?

Waarom MASTERS LEAGUE?

“Zo’n 14 jaar geleden was ik erbij, toen nog de Miljonair Fair, als host. De succesvolle exclusieve ondernemers, merken en organisaties trokken mijn aandacht. Door aangesloten te zijn bij MASTERS LEAGUE voeg ik mij in het exclusieve netwerk van Nederland. Ik hoop hiermee oprecht mooie en warme verbindingen aan te mogen gaan met de leden om zodoende elkaar te versterken”

 

Met vijftien jaar ervaring, van werkzaamheden in het familiebedrijf van zijn ouders en buitenlandse stages in Beijing en Malta, keert Jacco terug naar zijn passie: het organiseren van levenslange herinneringen binnen het exclusieve segment, zowel nationaal als internationaal. Na zijn opleiding is hij altijd werkzaam geweest binnen de hospitality en evenementen branche. De levenslessen en unieke ervaringen vormen nu de bron van creativiteit. “Mijn creativiteit voor bijzondere en unieke Event Design stel ik graag beschikbaar voor sterke organisaties, bijzondere merken en succesvolle ondernemers.” 

Lees het gehele artikel via de website van MASTERS HQ.

Creators of Live a Masters Member _ Jacco Verschoor (3).jpg
Creators of Live a Masters Member _ Jacco Verschoor (2).jpg

Het verhaal achter het verhaal

Creators of Live staat voor oprechte en duurzame verbindingen. Door onze waarden liefde, interesse, respect en succes!

Om die reden vinden wij het bijzonder om jou te mogen ontmoeten. Mogen wij je uitnodigen voor een virtuele of fysieke kennismaking kopje koffie? Wij drinken de koffie graag sterk, misschien wel net zo sterk als onze toekomstige samenwerking. Weet jij ons te raken? Wij zijn benieuwd!

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.