Duurzame incentives & evenementen zijn hot!

Voor de tweede keer werd Creators of Live uitgenodigd om deel te nemen aan het bijzondere netwerk evenement van M&I Forums. Ditmaal in Porto. De bijzondere stad in het Noorden van Portugal werd het podium van dit netwerk evenement dat maar liefst 4 dagen duurde.

Het evenement bracht ons vooral veel kennis en inspiratie. Duurzame bestemmingen om internationaal evenementen te organiseren. Zelfs bestemmingen die garanderen volledig klimaat neutraal te kunnen zijn.

Jacco Verschoor deed de kennis op en deelt deze graag in deze blog.

Duurzaam: Hip, Trendy en een MUST!

Laten we beginnen om het stigma rondom duurzaamheid eens te veranderen. Waar ik ga of sta deelt men de geitenwollen sokken verhalen, plaatst de tuttige thee kopjes en men zit nog niet in een gigantische vintage trui terwijl het 30 graden. Dat heeft alles te maken met je levenskeuze, maar niet met duurzaamheid!

Duurzaamheid is cool, hip, trendy maar vooral een must. Overal merken we dat de grondstoffen op beginnen te raken, dat zien we terug in de portemonnee. Zo ligt er een energiecrisis op de loer (nou ja, we zitten er al midden in!). En nog twijfelen we met elkaar of we de verbeteringen moeten maken. Er is weerstand. Maar die weerstand is gauw weg als wij je vertellen dat het gaat om bewuste keuzes maken.

De Baltische Staten

Ken je ze alle 3? De Baltische Staten, jawel naast Rusland. Ieder een prachtige bestemming met een unieke en eigen identiteit. En dacht je; als je er 1 gezien hebt dan heb je de andere ook gezien? Nee, er zijn wezenlijke verschillen. Je gaat immers toch ook naar België? 

Letland, Litouwen en Estland staan met hun hoofdsteden bekend om één van de meest vooruitstrevende en groene bestemmingen. De landen zijn veilig, de omgeving is groen en bosrijk, een prachtige kust en tal van indrukwekkende gebouwen. Voor jouw groene evenement kunnen wij je alle 3 de Baltische Staten aanbevelen! 

Live is green; in The Baltic States.

Organizing sustainable events and incentives _ Creators of Live (3).jpg

De Scandinavische Landen

Tijdens de verschillende netwerk evenementen in onder andere Sevilla en Porto, mochten we kennis op doen van de Scandinavische Landen. Ze zijn “bold” voor de portemonnee, maar eenmaal ervaren? Dan wil je niet meer anders. 

Een hoge mate van netheid en gastvrijheid wordt gecombineerd met uiterst duurzame venues. En jawel, ook Lapland valt onder het rijtje van Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland. De expertise die wij mochten opdoen is grenzeloos en zo weten we door het inzetten van de juiste contacten ieder event tot een lifetime memory te realiseren, waarbij je direct een impact teruggeeft aan onze natuur. 

For Scandinavia, we care for future generations.

Organizing sustainable events and incentives _ Creators of Live (4).jpg

IJsland

Het buitenbeentje van de Scandinavische Landen. We noemen haar dan ook maar even apart. Het land waar alle structuren van de aarde bij elkaar komen, waar je alle weertypen vindt en waar je vooral één wordt met de natuur. 

Onze top 1 favoriet en de meest duurzame en groene bestemming die er is wat ons betreft. Voorloper op het gebiedt van evenementen om deze volledig circulair te organiseren, met behoudt en liefde voor de natuur en het land. Een duidelijk voorbeeld van hoe we samen de aarde doorgeven voor de volgende generaties. 

Voor een life-changing experience, die je voor altijd bij blijft.

Organizing sustainable events and incentives _ Creators of Live (5).jpg
Organizing sustainable events and incentives _ Creators of Live (1).jpg

Duurzaam is hot, dus jouw live event is nu nog hotter!

Creators of Live is een creatief advies en organisatiebureau niet alleen voor exclusieve, high end evenementen wereldwijd.

Juist ook het bureau dat ervoor zorgt op een hoogwaardig en intensief hospitality level je te adviseren en te begeleiden om de juiste duurzame keuzes te maken. Samen dragen we ons aandeel bij aan een betere toekomst.

Als flexibele organisatie zetten wij ons wereldwijde netwerk in voor de perfecte organisatie van jouw evenement.

Zo wisten we onlangs een event extra kracht te geven door de deelnemers bomen te laten planten in de bossen nabij de eventvenue in Frankrijk.

En wisten we ruim 600 congresdeelnemers te verrassen met een “Beneficiair Activiteit” tijdens een congres in Praag met als doel steun te bieden aan vluchtelingen uit Oekraïne.

Wil je weten wat wij voor jouw zakelijke of privé evenement kunnen betekenen? Hoe jouw evenement de absolute WOW kan bereiken? Wanneer jouw evenement past in de hedendaagse doelen? 

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.