Evenementen; nog meer ideeën en inspiratie.

Creators of Live is een creatief advies- en organisatiebureau voor evenementen met de wereld als decor. Wij staan voor live communicatie en live evenementen van Nederland tot de meest exotische bestemmingen en daartussenin. Een full-service organisatiebureau voor (brand) experiences, incentives, meetings, congressen en evenementen.

Ons doel? Verwachtingen overtreffen en verhalen laten leven! Om optimale uit onze creativiteit en bijzondere netwerk te halen gaan wij regelmatig naar netwerk evenementen. Alle kennis in inspiratie krijgen nu de mogelijkheid om tot uiting te komen!

We staan te springen op de banken, knallen van het beeld en we zijn er eindelijk! Pak je er een lekker drankje bij? Ga je ervoor zitten? Als je dit leest, ben je namelijk op onze gloednieuwe website beland. Laat je ons even weten wat je ervan vindt?

Laat het tot uiting komen!

Deze nieuwe website is ontworpen in samenwerking met De Webmakers. Fijn, dat Cor zo duidelijk onze visie wilde vertalen in deze website. De nieuwe foto's zijn gemaakt door Chantalle Laurent Photography in het Art O'tel Amsterdam! Alles bij elkaar brengt het tot een inspirerende website waarbij ervaringen en belevingen over komen. Dankjulliewel.

Jacco Verschoor startte met Creators of Live per 1 juli 2021, vanuit de passie om unieke belevenissen en waardevolle herinneringen te creëren door middel van live evenementen en live communicatie. Nog maar kort gelegen, maar om die evenementen en belevenissen over te brengen is er ruimte voor beeld nodig en meer teksten, daarom deze unieke nieuwe website.

De DMC MERKEN!

Tegelijk lanceren we ook de officiële namen van onze DMC (Destination Management Company) merken. Wat zijn we ongelofelijk trots en blij! Hoewel de namen in het Engels zijn, zullen deze merken zowel voor de nationale als internationale zakelijke opdrachtgevers actief zijn.

Creators of The Netherlands

Creators of The Netherlands staat voor het organiseren van uiteenlopende evenementen in Nederland. Waar de kennis en kunde van het netwerk met exclusieve en specialistische partners in Nederland tot uiting komen. Dikwijls ontvangen wij internationale gasten, maar betoveren we ook de Nederlandse of Belgische opdrachtgever graag met een levenslange herinnering.

Clientcase _ Fall Summit in Amsterdam _ Creators of Live (4).jpg
Creators of Belgium a DMC for meetings, incentives, conferences, events and experiences in Belgium (6).jpg

Creators of Belgium

Creators of Belgium; alles in het teken over onze kennis en ons exclusieve netwerk in België. Zo organiseerde we al eens een congres voor 500 gasten in Brussel, een year start meeting in Gent voor ruim 90 personen en lanceerden we een nieuw product voor een schoonheidsmerk in Tour & Taxis te Brussel. Alle kennis die we opdeden brachten we hier samen.

Creators of Luxembourg

Creators of Luxembourg; maak het verhaal compleet met Luxemburg waar evenementen op een bijzondere en duurzame manier georganiseerd worden voor zowel de internationale als nationale opdrachtgever. Culinaire, culturele en moderne mogelijkheden komen hier voorbij. Door het stevige netwerk met Convention Bureau Luxembourg durven wij het aan om jou verwachtingen te overtreffen in Luxemburg.

Creators of Luxembourg a DMC for meetings, incentives, conferences and events (2).jpg

Live events & live communicatie!

Creators of Live is nu een geruime tijd actief binnen de evenementen en gastvrijheidsbranche. En we gaan stiekem door met groeien. De komende periode willen we blijven inspireren, ontwerpen en organiseren voor onze zakelijke opdrachtgevers.

Sterk zijn wij in het organiseren van compleet unieke ontwerpen, maar ook ondersteunen wij bij het organiseren van tal van evenement. Met Creators of Live heb je dan één partner voor jouw bedrijf of merk die met je meegaat. Ideaal; zo heb je ook 1 vaste partner en bouwen we samen aan meer impact tijdens de verschillende evenementen; van vergaderingen tot incentives en voor congressen en evenementen.

Sparren? Meer weten? 1 vaste partner voor ongekend veel grote en kleine evenementen? Een creatief advies en organisatiebureau bij de hand voor jouw productlancering of merk beleving? Je team motiveren en stimuleren bij het behalen van de ambitieuze bedrijfsdoelen? Ga zo maar door… Stel de vraag, wij hebben het antwoord.

We create Live, voor jou en met jou!

Jacco Verschoor _ Creators of Live _ Global Event Management _ DMC Netherlands, DMC Belgium, DMC Luxembourg (2).jpg

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.