M&I Spring Europe Forum in Sevilla, Spanje

Het bouwen van relaties, het uitbreiden van ons netwerk, een overdosis aan inspiratie op doen en Sevilla ontdekken. Met deze redenen besloten wij in te schrijven voor een bijzonder netwerk evenement, M&I Forum Spring Europe in Sevilla, Spanje. In totaliteit reisden ca. 550 eventprofessionals begin mei 2022 af naar Sevilla voor het internationale netwerk evenement. Creators of Live was erbij.

CREATORS OF LIVE BEHOORDE TOT DE TOP 20 EVENTPROFESSIONALS.

Bouwen en verbinden met bestaande en nieuwe relaties.

Tijdens het 4-daags evenement bouwden en verbonden wij met bestaande en nieuwe relaties. Iedere ochtend stonden er intensieve speeddate sessie op het programma. Zo hadden we bijzondere afspraken met verschillende hotels, destination management companies, convention bureaus en bijzondere locaties. Verschillende partners en relaties uit heel de wereld, waarmee wij in 4 dagen tijd ons totale aanbod en mogelijkheden vergroten voor bijzondere live experiences in de wereld!

Gedurende deze 4 dagen verbleven we in het luxe 5* hotel; Barcélo Sevilla Renacimiento, met het bijbehorende congrescentrum. De diner avonden werden georganiseerd in het Koninklijk Paleis van Sevilla (Real Alcazar), de exclusieve Villa Luisa en het bijzondere landgoed Hacienda La Soledad. Daarnaast was het ’s middags mogelijk om de stad te ontdekken tijdens een unieke stadswandeling, de cultuur te ervaren tijdens een Flamenco dansworkshop of Paella kookworkshop. Ook kon je aansluiten bij een masterclass over het verduurzamen van je evenement.

Inspiratie voor exclusieve, high end evenementen wereldwijd!

De middagen stonden in het teken van socializen, ervaren en beleven met elkaar. Zo stond er een hoogwaardig sociaal programma naast het formele gedeelte van het forum. Verwonder en bewonder. Ervaar en wordt geraakt. Van spiegeldansers, tot Dj’s met een drumband, overheerlijke culinaire hoogstandjes en niet te vergeten de verantwoording voor duurzaamheid. Met een overdosis aan inspiratie, kwamen deze dagen tot een einde. Gedurende deze dagen deden we vooral veel inspiratie op voor internationale evenementen en incentives.

M&I Seville _ 2022 _ Creators of Live (4).jpg

Verwachtingen overtreffen en raken in emotie.

Tijdens het forum ervaarden we verschillende soorten leveranciers van bijzondere locaties tot unieke organisatoren, ook kregen we de kans om te netwerken met verschillende potentiële opdrachtgevers voor Creators of Live. Steeds weer was het de vraag, wat doet Creators of Live eigenlijk?

Creators of Live is een advies en organisatiebureau voor exclusieve, high end evenementen. Live Experiences, wereldwijd! Hiervoor is het belangrijk om nieuwe partners af te tasten, spreken wij dezelfde taal? Verstaan wij elkaar? Is het doel van Creators of Live helder?

Antwoorden op dit soort vragen, naast de kwaliteitseisen die wij eraan stellen, doen ons besluiten wel of niet met nieuwe partners te gaan werken. Het is namelijk ons doel om live experiences te organiseren, waarbij verwachtingen van onze opdrachtgever worden overtroffen en de gasten worden geraakt in emotie, zo creëren wij levenslange herinneringen.

M&I Seville _ 2022 _ Creators of Live (8).jpg

Creators of Live in de top 20 tijdens M&I Forum Spring Europe in Sevilla.

Gedurende het M&I Forum worden eventprofessionals beoordeeld op basis van interesse, enthousiasme en vooral op basis van hun deskundigheid. Dankbaar dat wij bij dit evenement aanwezig mochten zijn, en natuurlijk zijn we ook super trots! 

Door alle eventprofessionals werd Creators of Live beoordeeld op diverse criteria; kennis, deskundigheid, interesse, enthousiasme en op basis van daadwerkelijke lead target. Na dit 4-daagse evenement behoorde Creators of Live tot de top 20 beste eventprofessionals. 

Benieuwd naar onze inspiratie voor jouw internationale evenementen?

Dit soort branche gerelateerde evenementen bezoeken wij regelmatig. Het houdt ons scherp, het inspireert en het draagt bij aan onze kennis van internationale bestemmingen en de mogelijkheden om onze evenementen steeds unieker, exclusiever en vooral meer bijzonder te ontwerpen en te organiseren.

Ben je benieuwd wat Creators of Live voor jouw bedrijf of privé zou kunnen betekenen? Wil je weten hoe wij jou inspireren? Of ben je benieuwd hoe wij jouw evenement omtoveren in een unieke live experience? Maak een vrijblijvende afspraak, wij leren je graag beter kennen!

M&I Seville _ 2022 _ Creators of Live (1).jpg

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.