Online of live het nieuwjaarsevenement organiseren?

Het nieuwe jaar, 2022, gaat snel van start en inmiddels zijn we gewend aan de onzekerheid rondom de maatregelen. De jaarlijks terugkomende nieuwjaarsreceptie mag je dan ook niet overslaan. Creators of Live denkt met je mee voor een impactvol en verrassend nieuwjaarsevenement, zowel online, hybride als live!

In deze blog delen wij je onze inspiratie om jouw nieuwe jaar doeltreffend van start te gaan. Giet je traditionele kick-off evenement om in een nieuw event design, passend binnen de geldende maatregelen. Verbind je team met doeltreffende online teambuilding events. En verbind met je relaties door prikkelende event design concepten voor jouw nieuwjaarsreceptie. Online of Live? Creators of Live voor exclusieve, high end event design plannen.

De Kick off Evenementen in een online format.

Met je hele bedrijf, medewerkers en je team start je strategisch het nieuwe jaar met een online kick-off evenement. Ogen strelend, zintuigen prikkelend en zonder elkaar de handen te schudden, toch verbonden.

Bij Creators of Live kennen we de mogelijkheden van je eigen livestreamstudio. Vanuit hier presenteren wij de nieuwe visie, strategie en missie van je bedrijf. Het programma wordt ingedeeld met verschillende speeches. Natuurlijk kan een select aantal sprekers bij de livestreamstudio aanwezig zijn, om de interactie te verhogen halen we sprekers en collega’s binnen via onze verbinding. Zo komt hun bijdrage aan het kick off evenement bij alle collega’s binnen!

Daarbij kennen wij verschillende creatieve partners die ons ondersteunen om het beste resultaat voor jouw bedrijf en je collega’s neer te zetten. Creators of Live adviseert en schrijft desgewenst het gehele programma en script.

De nieuwjaarsreceptie 2022 is weer anders.

Niets is zo verbindend als muziek en magie. Samen met onze creatieve partners zetten we een bijzondere livestreamstudio voor jou bedrijf in elkaar. De branding is ogen strelend en de inhoud van je programma, pakkend en impactvol. Tijdens de nieuwjaarsreceptie nodig jij jouw medewerkers en relaties uit om samen te proosten op het nieuwe jaar. Diverse speeches worden gegeven en de deelnemers worden verbonden. Interactie op het hoogste niveau en vraag zelfs je eigen muziek aan. Leer de leukste magische trucs van onze goochelaar. En proost op virtuele wijze op de start van een nieuw jaar. “Het goede voornemen? Na het eerste kwartaal gaan we terug naar live!”, dat zou geweldig zijn!

Online teambuilding events

Al sparrend ontdekken we verschillende input voor creatieve en te gekke online teambuilding events. Nu kerst en het oud en nieuw achter ons ligt, starten we het nieuwe jaar energiek, en doelgericht. Met geruime expertise op online gebied creëert en ontwerp Creators of Live vernieuwde online teambuildingevenementen samen met onze creatieve partners. Zo is het mogelijk om een nieuwjaarsborrel te organiseren met een prachtig exclusief, high end borrelpakket. Speel de interactie teamquiz, in stijl van het nieuwe jaar met een gezamenlijk proost moment. En kom tegelijk meer te weten over je collega’s. Of zo oud als het maar kan, speel de virtuele teambingo. Niet met nummers en balletjes, maar interactief met intieme vragen over je collega’s.

Creators of Live _ Online or Live New Years Event _ Blog (1).jpg

Make your online event memorable during the New Years period with Creators of Live. We create live!

Creators of Live _ Online or Live New Years Event _ Blog (3).jpg

Een exclusief, high end online nieuwjaar!

Je start 2022 energiek en impactvol met Creators of Live. Hoewel de maatregelen nog weinig ruimte laten voor fysieke live evenementen denken wij mee in jouw online event design plannen.  Zo helpen wij met het gehele traject van het registreren van de deelnemers, versturen van de bevestigingen, opvolgen met teaservideo’s om in de juiste stemming te komen en de begeleiding online tijdens het online nieuwjaarsevenement. Zo blijft jouw aandacht op de inhoud en starten we het nieuwe jaar in co-creatie. Exclusief, high end en vooral motiverend voor een bijzonder 2022.

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.