Energie voor een congres in Praag, conference support.

Creators of Live kreeg de vraag om energie te brengen aan een congres in Praag. Energie die op verschillende manieren tot uitvoering zou komen tijdens het congres dat georganiseerd werd in het prachtige Hilton Prague. Dit congres vond plaats eind augustus met ruim 600 deelnemers.

Grotendeels had onze opdrachtgever zelf alles al geregeld en verzorgd. Zij hadden de locatie al bevestigd, de AV-leveranciers en alle benodigdheden. Aan Creators of Live de spannende opdracht om de puntjes op de “i” te plaatsen.

En dat doen we graag met liefde, interesse, respect en vooral een wederzijds succes!

Het wereldwijde netwerk van Creators of Live bewees zich wederom.

Onze opdrachtgever bevindt zich in America en behoort tot één van de grootste Softwarespecialisten. Dankbaar dat zij voor Creators of Live hebben gekozen. Gelukkig bouwen wij op een lang en gevestigd netwerk, waarbij we de mooiste levenslange herinneringen organiseren. Ook dit keer gingen we vol aan voor dit mooie vraagstuk; “Wil je ons helpen met extra energie tijdens ons congres in Praag en voor de laatste benodigdheden om de puntjes op de “i” te zetten?”

Een spectaculaire opening tijdens het congres in Praag.

De eerste stap was het faciliteren van een spectaculaire opening in Praag. En hoe kan het ook anders, daar vragen wij onze prachtige dames voor. Maar hoe bereiken we die ook alweer? Gelukkig heeft onze partner direct contact met hen en was dit binnen 5 minuten mogelijk voor onze opdrachtgever.

De opening duurde slechts 10 minuten, maar was één van de hoogtepunten tijdens het congres in Praag. Ruim 600 deelnemers aan het congres waren verrast over deze spectaculaire opening. De fantastische elektrische violisten gaven dit congres een spectaculaire opening.

Met toestemming van onze opdrachtgever mogen wij je deze video delen. Het management van Femme2Fatale werd vertegenwoordigd door onze trouwe partner Eastern Europe Tours!

Femme2Fatale-©Femme2Fatale-768x1024.jpg
Beneficiary-Activity_Toiletry-bags-for-People-in-Need_-Conference-in-Prague-_-Creators-of-Live.jpg

Een energizer voor het goede doel.

Een andere uitdaging was het realiseren van een energizer voor het goede doel. Creators of Live kreeg de opdracht om ruim 600 tandenborstels, tandpasta, washandjes, tissues, shampoo en toilettassen te faciliteren. Na lang zoek en speurwerk binnen ons netwerk, kregen we contact met de juiste partner. Precies 1 dag voor het congres ontving Hilton Prague alle items om een mooie toilettas in te richten.

Maar wat gaan we er mee doen? Op verzoek van onze klant nodige Creators of Live de stichting People in Need uit om alle 600 toilettassen in de ontvangst te nemen. De verantwoordelijke persoon van People in Need (Tsjechië) ontving de toilettassen en gaf een bijzonder woord van dank aan alle deelnemers en onze opdrachtgever. Prachtig om mee te mogen werken aan een congres dat daadwerkelijk iets teruggeeft, want deze toilettassen werden later verstrekt aan de vluchtelingen uit Oekraïne.

Een bijzonder vraagstuk? Creators of Live opent deuren waar andere organisatiebureaus dit niet doen!

Ben je bezig met de organisatie van jouw evenement of congres en heb je extra assistentie nodig? Creators of Live opent deuren waar anderen dit niet doen. Daarom gaan wij geen uitdaging uit de weg en trachten wij met alle mogelijkheden de ultieme live ervaring te realiseren.

Wij geloven dat evenementen niet zomaar georganiseerd mogen worden, maar juist voor een levenslange herinnering. Waarbij doelen gerealiseerd worden, een verpletterende indruk wordt achtergelaten en de passie voor het organiseren in het vak er vanaf spat.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij komen graag met je in contact.

Neem contact op

Jacco Verschoor.jpg

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.