Evenement of incentive in Venetië

Creators of Live is een creatief advies en organisatiebureau voor live communicatie en live events. Exclusief, high end in alle event design voor een duurzame live belevenis. Een verrassende bestemming binnen het budget, was de vraag. We gingen ver en diep, want onderschat Venetië niet. Het coördineren van alle transport; per touringcar, watertaxi’s, gondels en lopend maakte de uitdaging complex. Creators of Live ging de uitdaging aan!

Het vraagstuk van de opdrachtgever

Ontwikkel een bijzondere bijscholing, waarbij onze genodigden tevens hun accreditatiepunten kunnen halen. Budget? Ja, bepalend voor de bestemming. Aantal personen? 50. Duur? 3 dagen. De boodschap of het doel? Verbinden, leren en elkaar versterken. Resultaat; een bijzonder internationaal evenement in Venetië en omstreken waarbij verbinding en ontroering centraal stonden. Alle zintuigen werden geactiveerd en geprikkeld.

Clientcase_Training Event Incentive Venice_Creators of Live (3).jpg

Creators of Live speelde in op de onmogelijkheden!

Bij het bepalen van het budget werd tevens gekeken naar de locatie. Venetië, zou een ultieme droom zijn, maar gaat dat lukken? We besloten de bestemming om te draaien en te kijken naar de mogelijkheden om te verblijven buiten Venetië in een sfeervolle ambiance. Het voordeel was dat de verrassing van de bestemming versterkt werd en daarmee de beleving bij de genodigden nog intenser.

Diverse wijnen, gondels en ontroerende opera

Venetië wie kent deze bijzondere stad niet. Een wirwar aan vervoersmogelijkheden per trein, touringcar, watertaxi, rondvaartboot, gondels of gewoon lopend. Door de hoeveelheid mogelijkheden was dit tevens ook meteen de uitdaging. De kanalen die dwars door Venetië lopen en het vele water is tevens ook de moeilijkheid om van plek naar plek te komen, op tijd keurig volgens het programma!

Aan activiteiten geen gebrek gedurende het sociale programma. Een exclusieve opera ten midden van een oud klooster in het centrum van Venetië was wel het hoogtepunt van deze internationale bijscholing. Bij aanvang zat de sfeer er al goed in toen de gasten verrast werden met een exclusief diner bij een Italiaans wijnchateau, met grote kandelaren en een warm welkom van de eigenaren.

Gedurende de reis werd de communicatie volledig gepersonaliseerd. Een visitekaartje met het tijdschema was voorzien. Iedere deelnemer kreeg een gepersonaliseerd boekje met informatie over de bestemming, de genodigden, belangrijke telefoonnummers en het programma. Zo beleefden de deelnemers bijzondere hoogtepunten van dit internationale evenement. Het programmaboekje ligt nog steeds als bewaar exemplaar in het bureau van de deelnemers.

Clientcase_Training Event Incentive Venice_Creators of Live (1).jpg

Het succes werd bezegeld!

Achteraf gezien is deze bijscholing in Venetië een enorm succes geworden. De deelnemers combineerde het nuttige met het aangename. Iedere deelnemer behaalde zijn accreditatiepunten, beleefde een unieke uiteenlopend evenement van 3 dagen vol ontroering en beleving. 

Het succes werd meetbaar gemaakt, doordat diverse deelnemers onderling nieuwe verbintenissen aangingen. Zo zijn er samenwerkingen ontstaan en vertrouwen de deelnemers onderling op kennis uitwisseling. Een verandering die bijdraagt aan het leven!

Tastbare en duurzame belevingen

Door het boekje werd dit internationale evenement tastbaar. Aan het einde van de bijscholing in Venetië, hebben velen het boekje bewaard. Een tastbare en levenslange herinnering. Er ontstonden nieuwe verbintenissen; duurzame connecties. 

De combinatie van deze aspecten resulteerden in een gigantische win-win situatie voor allen. Jouw internationale evenement tot een absolute win-win situatie? Informeer naar onze mogelijkheden.

Een uitdagend internationaal evenement voor jouw en je deelnemers? De combinatie van het nuttige met het aangename? Vernieuwende samenwerkingen en verbindingen? Creators of Live maakt het mogelijk!

Clientcase_Training Event Incentive Venice_Creators of Live (4).jpg

LAAT JE IETS WETEN?

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Wakker geschud? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je een bijzonder live evenement organiseren? Mogen wij jouw verhaal tot leven laten komen? Even sparren of kennis maken? Neem dan contact op of plan een afspraak. Wij hopen je snel te mogen spreken.